• Livrare gratuită de biciclete și scutere
 • 30 de zile dreptul de a returna marfa
 • Livrare rapidă
 • Set de lumini

  Categorii
  Filtru

  Accesorii Biciclete

  Set de lumini pentru Dvs.

  Lumini pentru biciclete - o condiție importantă pentru siguranța și confortul

   

  De ce luminile pentru biciclete sunt o parte importantă a ciclismului? În prezent, există atât de multe tipuri diferite de biciclete, este dificil de a avea succes împotriva unuia dintre soiurile sale. Poate ar prefera un ciclism mai liniștit în confortul mediului urban. Sau preferă să facă unele trucuri cu bicicletele lor. Unii dintre noi au jurat pe cei adevarati fani ai ciclismului, care nu pot trăi fără sport. Cei care gestionează bicicletele lor pe traseele montane dificile și în căutare de adrenalină. Pentru cele mai multe dintre activitățile legate de ciclism, aveți nevoie de echipamente. Dar ce unește toate aceste activități de ciclism este nevoie de lumini roți.

  Set de lumini 1

  O mare varietate de - Set de lumini

  În ultimii ani, bicicletele au devenit mult mai mult decât un vehicul obișnuit. Ciclism a devenit un hobby, un mod de viață pentru mulți oameni, precum și mijloacele primare de menținere a stării fizice. Dar, la fel ca orice altă activitate de ciclism rutier creează provocări și, uneori, chiar pericole pentru cicliști și alți șoferi. Tocmai de aceea utilizarea luminilor de calitate roți este atât de important. Folosirea luminilor pentru biciclete recomandate nu numai de cicliști cu experiență, dar, de asemenea, producătorii de biciclete. În multe locuri, de conducere fără lumini roata este chiar ilegal. Autoritățile recomandă și determină lumini roți în cel mai ușor și cel mai eficient mod de bicicliștii să fie văzut în întuneric ore ale zilei. În unele țări, chiar au cerințe precise care trebuie să fie lumini roților - lumină albă în față și roșu în partea din spate. Lumini pentru biciclete asigura siguranța atât bicicliști și șoferii de autoturisme, motocicliști, și nu în ultimul rând - de pietoni. De fapt statistic este faptul că marea majoritate a accidentelor care implică bicicliști au loc atunci când drumul este deja, sau este încă întuneric. Luminile pe pneuri sunt aceste mici, uneori trecute cu vederea dispozitive, dar ele pot salva vieți. Folosind lumini pentru biciclete, ne asumăm responsabilitatea nu numai pentru viața noastră, ci pentru cei care sunt deja pe drum cu noi. Acest lucru este valabil nu numai pentru autostrăzi și mediul urban. Luminile pe pneuri sunt extrem de necesare pentru drumeții montane lungi. Riscul de accidente crește odată cu scăderea luminii naturale. Și nimeni nu poate nega faptul că traseele montane sunt mult mai dificile decât drumurile, chiar și la lumina zilei. Prin lumină suplimentară, putem facilita foarte mult drumetii cu bicicletele noastre.

   

  Caracteristicile luminilor roților

  Dacă sunteți un ciclist și doriți să montați luminile pentru biciclete în fața bicicletei dvs., trebuie să luați în considerare mai întâi ceva important. Vrei să vadă calea sau să fie văzuți pe drum? Pentru că există o diferență între aceste două lucruri.

  Dacă doriți să vedeți în întunericul zilei, trebuie să puneți astfel de lămpi pentru biciclete, care sunt albe și montate înalt. Astfel veți avea un sistem suficient de puternic pentru biciclete, care vă va permite să vedeți în mod clar provocările bicicletei. Adesea, însă, un astfel de sistem de lămpi cu roți necesită o sursă de energie ceva mai gravă. Există chiar și modalitățile corecte și greșite ale acestui sistem de scaune rulante, astfel încât veți avea nevoie de sfaturi profesionale pentru a oferi confortul necesar pentru ciclism. O caracteristică bună în luminile moderne ale roților este că oferă o instalare tot mai ușoară, combinată cu un design frumos.

  Set de lumini 2

  Impresionant - Set de lumini

  Cu toate acestea, dacă doriți să fiți văzut prin sistemul dvs. de scaune cu rotile, trebuie să puneți o lumină roșie pe spatele bicicletei. Cu astfel de lumini de roată, veți fi vizibili de către șoferi, alți bicicliști și pietoni. Ar fi foarte benefic dacă adăugați elemente reflectorizante la sistemul dumneavoastră de scaune rulante. Este bine să fii atașat la spatele bicicletei tale. Cu sistemul de lumini de roată și elemente reflectorizante, veți elimina aproape complet posibilitatea de a fi lovit de o mașină sau altă bicicletă.

  Pentru a alege lumina dreaptă a roților, trebuie să țineți minte câteva lucruri. Alegerea sistemului de ampatament drept nu este la fel de simplă, așa cum pare la prima vedere. Lumina roților poate face ciclismul incredibil de ușor și chiar vă poate salva viața. Prin urmare, trebuie să acordați o atenție deosebită procesului de selecție. Rețineți că, chiar dacă nu utilizați bicicleta pe timp de noapte, orele în jurul răsăritului și a amurgului necesită, de asemenea, utilizarea luminilor roților. Calea voastră trebuie să fie aprinsă chiar și atunci, pentru că ați putea să pierdeți cu ușurință animalele mici care traversează drumurile prin propriile reguli. Lumina roților vă va oferi o vizibilitate mai mare și mai mult timp pentru a răspunde unor situații imprevizibile. Trebuie să decideți dacă aveți nevoie de lămpi față, spate sau laterale pentru roata dumneavoastră. Experții și cicliștii experimentați recomandă să aveți setul complet de lămpi pentru biciclete. Luminile pe roți vă pot îmbunătăți vizibilitatea chiar și în timpul zilei. Poate că cele mai populare tipuri de lumini de roată sunt diode LED. De obicei, ele sunt eficiente din punct de vedere energetic și oferă o lumină mai strălucitoare în comparație cu alte tipuri. De asemenea, acest tip de lumini de roată sunt durabile, ceea ce le va permite să vă servească mult timp. Ei au, de asemenea, o luminozitate destul de puternică. Pentru luminozitatea luminilor individuale ale roților, vă puteți orienta după valoarea lumenului, ceea ce indică cât de multă lumină este emisă. Acest tip de lămpi de roată sunt încărcate cu baterii. Pe site-ul nostru veți găsi, de asemenea, timpul în care luminile dvs. pot rezista la o singură încărcare. Există, de asemenea, luminile roților care sunt reîncărcabile. Cu toate acestea, aceste lămpi ale roților sunt mult mai grele și pot crește greutatea bicicletei dvs., ceea ce poate duce la disconfort.

   

  Luminile roților - sursa de lumină independentă și asistentul dvs. pe drum

  Set de lumini 3

  Selecta - Set de lumini

  Unii oameni nu ar fi înțelepți să spună că luminile roților nu sunt necesare în cazul în care călărețul are o vedere bună. Sau puteți să vă bazați doar pe iluminarea stradală în locul luminilor pentru biciclete în timpul orelor de noapte. Unele opinii merg în măsura în care oferă bicicleta pe timp de noapte pentru a folosi lumina mașinilor din spatele dvs. în locul propriilor lumini de biciclete. Acestea sunt opinii absurde care pot compromite în mod serios atât dvs., cât și siguranța celorlalți pe drum. Cu ajutorul lămpilor de roată adecvate, puteți asigura siguranță fără să depindeți de alte surse de lumină. În acest fel vă puteți răsfăța în hobby-ul dvs. preferat - ciclism! La velomasters.ro vă oferim lămpi de înaltă calitate pentru biciclete, adaptate cerințelor dvs. și stilului de ciclism pe care îl practicați. Oferim lumini și kituri pentru roată din față și spate. Văzând fiecare detaliu pe drum cu ajutorul lămpilor de roată nu este doar un avantaj, ci o necesitate. Acest lucru se aplică cu toată forța faptului că echipat cu lumini de roată, sunteți perfect vizibil pe drum. Chiar și în condiții meteorologice dificile, cum ar fi ceața, ploaia și zăpada, puteți conta pe folosirea luminilor din dreapta pentru a fi observate de toți utilizatorii de drumuri. Investiția în lămpile de calitate este o investiție în liniștea, siguranța și sănătatea ta. Încredere velomassters.com pentru a alege luminile pentru biciclete, astfel încât să puteți merge cu bicicleta în siguranță în orice moment și în orice condiții!


  Lumini pentru biciclete - o condiție importantă pentru siguranța și confortul
  Caracteristicile luminilor roților
  Luminile roților - sursa de lumină independentă și asistentul dvs. pe drum