• Livrare gratuită de biciclete și scutere
 • 30 de zile dreptul de a returna marfa
 • Livrare rapidă
 • Велокомпютър Garmin Edge 1030 Bundle
  Велокомпютър Garmin Edge 1030 Bundle Велокомпютър Garmin Edge 1030 Bundle Велокомпютър Garmin Edge 1030 Bundle

  Ciclocomputer Garmin Edge 1030 Bundle

  Marca: Garmin

  Returnarea gratuita in termen de 14 zile

  Livrare pana la 1-2 zile lucrătoare

  Inspectia expeditie


  Cod: 375313

  1. Ciclocomputer Garmin Edge 1030 Bundle

  Program Loyal Client

  Lansăm programul nostru de loialitate! Acest program e extrem de recunoscător pentru încrederea noastră în noi și produsele nostri pe care le oferim. Acest program vă permite să obțineți reduceri suplimentare. Totul este simplu. Fiecare comandăpe care o faceți se va acumula ca o cifră de afaceri în contul dvs. și cu cât mai multe comenzi aveți, cu atât mai mari vor fi reducerile pe care le veți obține.

   

  Conditii programului:

  • Trebuie să fiti înregistrati ;

  Fiecare dată când vreti sa finalizati comanda  trebuie sa fiti conectati prin casierie ;

  Solicitările făcute prin telefon nu sunt luate în considerare;

  Când atingeți pragul maxim de reducere

  Cifra de afaceri necesară pentru reducerea specificată poate fi atinsă cu una sau mai multe comenzi, indiferent de valoarea fiecăruia;

  Cifra de afaceri necesară poate fi acumulată pentru o perioadă nelimitată de timp; 

  Cifra de afaceri este acumulată numai după comenzile efectuate după plata plății;

  Nu există nici o reducere a mărfurilor reduse anterior;

  Comenzile parțiale trimise necesită o ajustare a cifrei de afaceri ;

  Suma livrării nu este taxată .

   

  Va multumim !

  Ciclocomputer Garmin Edge 1030 Bundle

  Cel mai bun computer pentru bicicletă cu GPS şi funcţii de navigare şi conectate

  • Computer pentru bicicletă de 3,5” cu funcţii complete de navigare, de măsurare a performanţelor şi de informare a ciclistului
  • Tehnologia de direcţionare pe rute populare Trendline foloseşte miliarde de kilometri din datele de călătorie Garmin Connect pentru a vă indica cele mai bune rute pe şosea şi pe teren accidentat
  • Harta pentru ciclism preîncărcată de la Garmin oferă indicaţii pas cu pas şi noi alerte de navigare
  • Noua funcţie de mesaje între ciclişti1 vă permite să ţineţi legătura cu alţi ciclişti din grup
  • Depăşiţi-vă limitele la fiecare tură cu funcţia preîncărcată Strava Live Segments, actualizată recent
  • Durata de viaţă a bateriei: până la 20 de ore2, putând fi extinsă până la 40 de ore cu acumulatorul Garmin Charge
  • Faceţi ture mai lungi şi mai intense şi rămâneţi conectat cu ciclocomputerul GPS Edge 1030. Dispune de tehnologie de direcţionare pe rute populare Trendline, care foloseşte miliarde de kilometri din datele de călătorie pentru a vă indica cele mai bune rute pe şosea şi pe teren accidentat. Fie că concuraţi, faceţi naveta sau căutaţi aventuri, am găsit o călătorie mai bună pentru dvs.

    

  •  

   Creaţi cel mai bun hub de ciclism

   Edge 1030 include cele mai recente instrumente de navigare şi este compatibil cu gama noastră extinsă de accesorii de ciclism, care vă permit să măsuraţi aspecte cheie ale performanţei dvs. Funcţionează şi cu suplimente de informare care pot crea un mediu mai sigur pentru ciclişti. Puteţi crea reţeaua perfectă cu Garmin, iar totul începe cu un computer Edge.

   Tehnologia de direcţionare pe rute populare ştie unde merg cicliştii

   De la crearea comunităţii online Garmin Connect™, cicliştii au încărcat miliarde de kilometri de date înregistrate în timpul turelor. A venit momentul să profităm de aceste date cu tehnologia de direcţionare pe rute populare Trendline. Când Edge 1030 generează o nouă călătorie pentru dvs., dispozitivul găseşte cea mai bună rută — alegând din drumurile (şi traseele) folosite cel mai frecvent de alţi ciclişti. Alternativ, puteţi folosi noul Creator de trasee îmbunătăţit de pe Garmin Connect pentru a genera rute suplimentare de parcurs cu bicicleta pe baza datelor de popularitate.

    

    

    

    

   Navigare avansată cu harta pentru ciclism Garmin

   Garmin este ghidul dvs., indiferent dacă mergeţi cu bicicleta pe şosea sau pe teren accidentat. Computerul pentru bicicletă Edge 1030 este preîncărcat cu harta pentru ciclism Garmin şi include indicaţii de navigare pas cu pas şi noi alerte de navigare, care vă înştiinţează înaintea virajelor strânse. În timp ce mergeţi cu bicicleta, primiţi informaţii despre datele de altitudine, vedeţi puncte de interes şi căutaţi adrese. Funcţia Trasee dus-întors va genera chiar o rută pentru dvs. Doar indicaţi dispozitivului Edge 1030 o distanţă şi o direcţie de pornire şi vă va oferi 3 rute din care să alegeţi. Şi, bineînţeles, dispozitivul este suficient de inteligent pentru a vă readuce pe ruta aleasă dacă vă abateţi de la aceasta. Când plănuiţi plimbări mai lungi cu bicicleta, vă puteţi baza pe Edge 1030. Are o autonomie de până la 20 de ore, iar cu noul acumulator integrat Garmin Charge, computerul Edge va ţine pasul cu dvs.

    

    

    

    

   Mesaje între ciclişti

   Nu este nevoie să luaţi telefonul sau să vă faceţi griji în legătură cu alţi ciclişti din grup care rămân în urmă sau o iau înainte. Funcţia de mesaje între ciclişti vă permite să trimiteţi note scrise în prealabil de pe computerul dvs. Edge 1030 pe computerul lor Edge. Anunţaţi-vă prietenii că îi veţi prinde din urmă în câteva minute sau spuneţi-le dacă doriţi să nu vă aştepte. Dacă aţi făcut o pană sau aveţi nevie de ajutor, puteţi trimite un mesaj cicliştilor din grup asociaţi cu GroupTrack3pentru a vă putea găsi.

    

    

    

    

    

    

    

   Conectivitate inteligentă

   Edge 1030 vă menţine conectat şi în alte moduri. Răspundeţi la apeluri telefonice pierdute sau mesaje text cu mesaje scrise în prealabil4, cum ar fi „ajung curând acasă”. Nu vă lăsaţi prietenii şi familia — sau alţi ciclişti din grup — să se îngrijoreze, permiţându-le să vă urmărească turele cu bicicleta în timp real cu LiveTrack şi GroupTrack. Profitaţi de încărcările automate pe Garmin Connect, descărcaţi aplicaţii şi widgeturi gratuite din magazinul Connect IQ şi conectaţi-vă chiar la Wi-Fi® pentru actualizări de software uşoare.

    

    

    

    

    

   Mergeţi cu bicicleta cu încredere şi uşurinţă

   Edge 1030 poate fi utilizat cu noul nostru suport încastrat, care menţine dispozitivul la acelaşi nivel cu ghidonul, nu mai sus. Suportul nu doar oferă dispozitivului Edge un profil mai coborât, dar permite şi deconectarea simplă a accesoriilor opţionale, precum acumulatorul Garmin Charge sau oricare dintre dispozitivele noastre din gama Varia™ de informare a ciclistului. Edge 1030 este compatibil cu radarul retrovizor şi luminile inteligente de bicicletă Varia pentru a crea un mediu mai sigur pentru ciclişti. Dispune totodată de sistem integrat de detectare a incidentelor5, care vă trimite automat locaţia unei persoane de contact în caz de urgenţă atunci când aveţi probleme.

    

    

    

   Strava Live Segments

   Strava Live Segments vă ajută să obţineţi performanţe mai bune

   Garmin şi Strava vă oferă şi mai multe modalităţi de a vă testa limitele. Veţi primi în continuare alerte pentru începutul şi finalul unui segment şi veţi putea să concuraţi virtual cu prietenii de pe Strava graţie unei comparaţii secundă cu secundă reconcepute, care vă arată rezultatele dvs. Veţi putea totodată să vă comparaţi efortul actual cu recordul personal, cel mai recent antrenament sau cel mai bun rezultat al prietenilor dvs. Iar noua funcţie Explorare segmente vă permite să vedeţi segmente populare şi segmente mai lungi din apropiere direct pe computerul Edge.

    

    

    

    

    

   Personalizaţi-vă dispozitivul

   Este uşor să vă personalizaţi dispozitivul Edge 1030 cu aplicaţii şi widgeturi gratuite şi câmpurile de date dorite din magazinul Connect IQ. Aplicaţii precum AccuWeather vă anunţă când se va opri ploaia ca să vă faceţi timp pentru o plimbare cu bicicleta. Obţineţi feedback imediat cu aplicaţia MPA and Power de la Xert pentru a vedea dacă vă depăşiţi nivelul de efort maxim disponibil. O varietate de câmpuri de date configurabile vă arată statisticile preferate pe un ecran uşor de vizualizat.

    

    

    

    

    

    

   1Când este conectat cu un telefon smart compatibil
   2Durata de viaţă a bateriei poate varia în funcţie de utilizare
   3Când este conectat cu un telefon smart compatibil; GroupTrack poate monitoriza până la 50 de cicliști.
   4Disponibil doar pe dispozitive Android
   5Când este conectat cu un telefon smart compatibil; În principal folosit pentru ciclism de șosea.
   6Necesită un abonament Strava Summit.

   Wi-Fi е регистрирана търговска марка на Wi-Fi Alliance; Думата и логото на Bluetooth® са собственост на Bluetooth SIG, Inc. и всяко използване на такива марки от Garmin е под лиценз.

    

         


   

  Caracteristici Fizice şi Performanţe

  Dimensiuni fizice 58 x 114 x 19 mm
  Ecran tactil  
  Dimensiune afişaj 58 x 114 x 19 mm; diagonală de 88,9 mm
  Rezoluţie afişaj 282 x 470 pixeli
  Greutate 123 g
  Baterie baterie cu litiu-ion reîncărcabilă
  Durata de viaţă a bateriei până la 20 de ore
  Rezistenţă la apă IPX7
  Afişaj în culori  

  Hărţi şi Memorie

  Posibilitatea de a adăuga hărţi  
  Hartă de bază  
  Capacitate de stocare şi capacitatea memoriei 16 GB plus microSD™
  Waypoints/favorites/locations 200
  Rute 100 de trasee
  Istoric up to 200 hours

  Funcţii ceas

  Funcţii ceas da

  senzori

  GPS activat  
  GLONASS  
  Altimetru barometric  
  Accelerometru (calculează distanţa pentru exerciţiile la interior, fără a fi nevoie de un senzor de picior)  

  Funcţii inteligente zilnice

  Notificări inteligente  
  Telecomandă VIRB®  

  Funcţii de monitorizare a activităţii

  Calculează caloriile arse  

  Funcţii de antrenament, planificare şi analiză

  Ecran(e) personalizabile  
  Auto Pause® (opreşte şi reia contorizarea cronometrului în funcţie de viteză)  
  Antrenamente pe intervale (configurare intervale de exerciţii şi odihnă)  
  Antrenamente avansate (crearea unor antrenamente personalizate)  
  Auto Lap® (porneşte automat o tură nouă)  
  Estimare V02 max.  
  Efectul antrenamentului (măsoară impactul unei activităţi asupra condiţiei dvs. fizice)  
  Virtual Partner® (antrenaţi-vă cu o persoană digitală)  
  Virtual Racer™/Participare la o cursă (concuraţi în alte activităţi)  
  Derulare automată (parcurge paginile de date în timpul unei activităţi)  

  Funcţii de Ciclism

  Cursuri  
  Alertă timp/distanţă (declanşează alarma atunci când vă atingeţi obiectivul)  
  Harta pentru ciclism Garmin (harta rutabilă a străzilor specifică pentru ciclism)  
  Compatibil cu Vector™  
  Contorul de putere (afişează datele de alimentare de la un dispozitiv terţ compatibil ANT+™- contoare de putere activate)  

  Garmin Connect™

  Compatibil cu Garmin Connect™ (comunitatea online unde analizaţi, categorizaţi sau partajaţi date)  
  Sincronizare automată (transferă date automat către Garmin Connect)
     
     
     
     
     
     
     
     
     
   
     
     
     
     
   
     
   
     
   
     
     
     
     
     
   
     
     
     
   
     
   
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
   
     
     
     
     
     
     
     
   
   
  • Conectivitate: Wi-Fi®, ANT+, Bluetooth®
  • Senzor de lumină ambiantă
  • Compatibilitate cu senzori de putere integraţi
  • Configurare optimizată prin aplicaţie
  • Măsurători fiziologice
  • Date avansate privind puterea
  • Segmente: Strava
  • Capacitate conectată: încărcare, LiveTrack, starea vremii, notificări, detectarea incidentelor, GroupTrack, solicitări audio, mesaje între ciclişti
  • Acces la aplicaţii terţe: prin Connect IQ, inclusiv aplicaţiile preîncărcate Strava şi TrainingPeaks
  • Hartă pentru ciclism preîncărcată de la Garmin
  • Monitorizare FTP/waţi/kg
  • Starea antrenamentului/nivelul de solicitare al antrenamentului
  • Navigare cu ajutorul dispozitivului, aplicaţiilor, direcţionării pe rute populare şi recalculării
  • Interfaţă API deschisă cu anumiţi parteneri

  :

   

  1. Numai dispozitiv

  2. Edge 1030
  3. Suporturi (standard şi proeminent extins)
  4. Cablu USB
  5. Conexiune
  6. Documentaţie

   

  Pachet

  • Edge 1030
  • Monitor cardiac premium
  • Senzor de cadenţă
  • Senzor de viteză
  • Suporturi (standard şi proeminent extins)
  • Cablu USB
  • Conexiune
  • Documentaţie