• Livrare gratuită de biciclete și scutere
 • 30 de zile dreptul de a returna marfa
 • Livrare rapidă
 • Велокомпютър Garmin Edge 520 Plus
  Велокомпютър Garmin Edge 520 Plus

  Ciclocomputer Garmin Edge 520 Plus

  Marca: Garmin

  Returnarea gratuita in termen de 14 zile

  Livrare pana la 1-2 zile lucrătoare

  Inspectia expeditie


  Cod: 518156

  1. Ciclocomputer Garmin Edge 520 Plus

  Program Loyal Client

  Lansăm programul nostru de loialitate! Acest program e extrem de recunoscător pentru încrederea noastră în noi și produsele nostri pe care le oferim. Acest program vă permite să obțineți reduceri suplimentare. Totul este simplu. Fiecare comandăpe care o faceți se va acumula ca o cifră de afaceri în contul dvs. și cu cât mai multe comenzi aveți, cu atât mai mari vor fi reducerile pe care le veți obține.

   

  Conditii programului:

  • Trebuie să fiti înregistrati ;

  Fiecare dată când vreti sa finalizati comanda  trebuie sa fiti conectati prin casierie ;

  Solicitările făcute prin telefon nu sunt luate în considerare;

  Când atingeți pragul maxim de reducere

  Cifra de afaceri necesară pentru reducerea specificată poate fi atinsă cu una sau mai multe comenzi, indiferent de valoarea fiecăruia;

  Cifra de afaceri necesară poate fi acumulată pentru o perioadă nelimitată de timp; 

  Cifra de afaceri este acumulată numai după comenzile efectuate după plata plății;

  Nu există nici o reducere a mărfurilor reduse anterior;

  Comenzile parțiale trimise necesită o ajustare a cifrei de afaceri ;

  Suma livrării nu este taxată .

   

  Va multumim !

  Ciclocomputer Garmin Edge 520 Plus

  Computer de bicicletă cu GPS, avansat şi uşor de utilizat, pentru competiţii şi navigaţie

  • Include funcţii de navigaţie avansată, inclusiv alerte pentru ciclist nou şi harta pentru ciclism Garmin cu indicaţii pentru fiecare viraj – pe şosea şi pe teren accidentat
  • Segmentele Strava în timp real preîncărcate vă permit să concuraţi secundă cu secundă cu timpul cel mai bun anterior sau cu recordul personal al unui alt ciclist; vedeţi rezultate în timp real direct pe ecran
  • Rămâneţi conectat1 cu LiveTrack şi GroupTrack2, notificări inteligente, mesaje între ciclişti şi detecţie a incidentelor integrată
  • Monitorizează valoarea VO2 max. şi timpul de recuperare specifice pentru ciclism când este utilizat cu un senzor de putere şi de puls
  • Urmăreşte puterea de prag funcţională (FTP) şi dinamica ciclismului când este utilizat cu contoarele de putere Vector
  • Durata de viaţă a bateriei: până la 15 ore3

  Cu Edge 520 Plus, vă puteţi antrena mai inteligent şi descoperi trasee noi. Acest computer pentru ciclism dispune de un sistem avansat de navigare şi provocări integrate, pentru a nu mai aminti un ecran în culori luminoase, segmentele Strava în timp real şi harta pentru ciclism Garmin cu instrucţiuni viraj cu viraj. Indiferent dacă exploraţi trasee noi sau vă forţaţi limitele în timpul cursei, Edge 520 Plus are exact ceea ce vă trebuie.

   

  Navigare avansată cu harta pentru ciclism Garmin

  Edge 520 Plus este preîncărcat cu harta pentru ciclism Garmin şi include indicaţii de navigare pas cu pas şi alerte de navigare, care vă înştiinţează înaintea virajelor strânse. Şi, bineînţeles, dispozitivul este suficient de inteligent pentru a vă readuce pe ruta aleasă, sau înapoi de la început, dacă vă abateţi de la aceasta sau decideţi să reveniţi acasă mai devreme.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Mesaje între ciclişti

  Nu este nevoie să folosiţi telefonul sau să vă faceţi griji în legătură cu alţi ciclişti din grup care rămân în urmă sau rulează înainte. Funcţia de mesaje între ciclişti vă permite să trimiteţi note scrise în prealabil de pe computerul dvs. pentru ciclism Edge 520 Plus pe computerul acestuia1. Anunţaţi-vă prietenii că îi veţi prinde din urmă în câteva minute sau spuneţi-le dacă doriţi să nu vă aştepte. Dacă aţi făcut o pană sau aveţi nevie de ajutor, puteţi trimite un mesaj cicliştilor din grup asociaţi cu GroupTrack pentru a vă putea găsi.

   

   

   

   

   

   

   

   

  Monitorizare avansată a performanţelor

  Edge 520 Plus este compatibil cu senzorii cu tehnologie ANT+®, inclusiv senzorii de viteză, cadenţă şi puls. Pentru şi mai multe date de performanţă, 520 Plus este de asemenea compatibil cu contoarele de putere ANT+, inclusiv Vector 3 (comercializat separat). Contorul nostru unic, pe baza pedalelor, măsoară puterea totală, echilibrul stânga/dreapta şi cadenţa. Puteţi chiar să înregistraţi dinamica ciclismului, pentru a obţine o imagine mai bună asupra formei dvs., inclusiv când puterea dvs. este aplicată pe pedală şi la acţionarea pedalelor.

   

   

   

   

   

   

   

   

  Odată cu adăugarea unei curele de puls (comercializată separat), obţineţi accesul la o varietate de date fiziologice. Vizualizaţi valoarea VO2 max. specifică ciclismului împreună cu un consultant pentru recuperare, care vă analizează datele şi vă spune cât trebuie să aşteptaţi înainte de a încerca o altă cursă dificilă. Acest sistem conectat format din senzori, accesorii, computer pentru ciclism şi analiză post cursă, împreună cu comunitatea noastră online Garmin Connect vă permite să monitorizaţi modul în care funcţionează organismul dvs. de la o cursă la alta.

   

   

   

   

   

   

   

   

  Personalizaţi-vă dispozitivul

  Este uşor să vă personalizaţi computerul pentru ciclism Edge 520 Plus cu aplicaţiile, widgeturile şi câmpurile de date gratuite dorite din magazinul Connect IQ. Aplicaţii precum AccuWeather MinuteCast vă anunţă când se va opri ploaia, ca să vă faceţi timp pentru o plimbare cu bicicleta. Obţineţi feedback imediat cu aplicaţia MPA and Power de la Xert pentru a vedea dacă vă depăşiţi nivelul de efort maxim disponibil. O varietate de câmpuri de date configurabile vă arată statisticile preferate pe un singur ecran, uşor de vizualizat.

   

   

   

   

   

   

   

   

  Mergeţi cu bicicleta cu încredere şi uşurinţă

  Edge 520 Plus este compatibil cu linia noastră de dispozitive Varia cu informaţii privind deplasarea cu bicicleta, inclusiv radar cu retrovizor şi cu luminile inteligente ale bicicletei. Prin asocierea acestor dispozitive cu Edge, puteţi primi alerte chiar pe afişajul Edge, privind vehiculele care se apropie şi pentru a le permite şoferilor să vă vadă. Utilizaţi LiveTrack pentru a permite prietenilor şi familiei să vă urmărească locaţia în timp real sau utilizaţi GroupTrack2 pentru a vă monitoriza colegii de tură şi pentru a le permite acestora să vă monitorizeze dacă vă despărţiţi. Edge 520 Plus dispune de un sistem integrat de detectare a incidentelor, care trimite automat locaţia dvs. unei persoane de contact în caz de urgenţă atunci când aveţi probleme.

   

   

   

   

   

   

  Segmentele Strava în timp real vă ajută să obţineţi performanţe mai bune

  Garmin şi Strava vă oferă şi mai multe modalităţi de a vă testa limitele. Veţi primi în continuare alerte pentru începutul şi finalul unui segment şi veţi putea să concuraţi virtual împotriva propriului record personal şi cu prietenii de pe Strava, graţie unei comparaţii secundă cu secundă reconcepute, care vă indică rezultatele dvs. Acum, veţi putea, de asemenea, să vă comparaţi efortul actual cu recordul personal, cel mai recent antrenament sau cele mai bune rezultate ale prietenilor dvs. În cele din urmă, cu aplicaţia preîncărcată Strava Routes Connect IQ, rutele marcate cu stea pot fi acum trimise wireless la computerul pentru ciclism Edge, aşa încât să puteţi naviga şi concura simultan pe segmentele Strava preferate.

   

   

   

   

   

  De la plan la performanţă cu TrainingPeaks

  Cu aplicaţia TrainingPeaks Connect IQ beneficiaţi de antrenamentul planificat în fiecare tură cu bicicleta pornind computerul pentru ciclism Edge 520. Aplicaţia preîncărcată vă afişează antrenamentul zilnic direct pe dispozitivul Edge. Acesta vă ghidează în timp real pe parcursul antrenamentului, completând cu ţinte de intensitate şi cu durate ale intervalelor. După antrenament, sincronizaţi cu TrainingPeaks pentru analize detaliate şi pentru a vă măsura nivelul de atingere a obiectivelor. Creaţi un cont TrainingPeaks gratuit şi începeţi să folosiţi un plan de antrenament gratuit.

   

   

   

   

   

   

   

   

  Aplicaţia Trailforks

  Cu ajutorul aplicaţiei Trailforks, puteţi descărca hărţi cu trasee pentru utilizarea offline atunci când plecaţi în cursă. Cu trasee din peste 80 de ţări, hărţile Trailforks includ informaţii topografice, puncte de interes, hărţi calorice, stările traseelor fotografii, videoclipuri şi multe altele. Indiferent când vă deplasaţi cu bicicleta, veţi avea acces la cele mai bune informaţii actualizate, pentru a vă putea planifica deplasarea, descoperi trasee noi şi îmbunătăţi experienţa deplasării. Acum, cu integrarea Garmin Edge, veţi avea acces la cele mai bune trasee Trailforks direct de pe ghidon.

   

   

   

   

   

  1 Când este conectat cu un telefon smart compatibil
  2 Când este conectat cu un telefon smart compatibil; GroupTrack poate monitoriza până la 50 de cicliști.
  3 În condiţii de utilizare normală, durata de viaţă a bateriei poate varia în funcţie de utilizare

           
   

  Caracteristici Fizice şi Performanţe

  Dimensiuni fizice 49,0 x 73,0 x 21,0 mm
  Dimensiune afişaj 35,0 x 47,0 mm; diagonală 2,3"
  Rezoluţie afişaj 200 x 265 pixeli
  Greutate 62,5 g
  Baterie baterie cu litiu-ion reîncărcabilă
  Durata de viaţă a bateriei până la 15 ore
  Rezistenţă la apă IPX7
  Afişaj în culori  
  Receptor cu sensibilitate ridicată  

  Hărţi şi Memorie

  Posibilitatea de a adăuga hărţi  
  Hartă de bază  
  Waypoints/favorites/locations 200
  Rute 100
  Istoric până la 200 de ore

  senzori

  GPS activat  
  GLONASS  
  Altimetru barometric  

  Funcţii inteligente zilnice

  Notificări inteligente  
  Telecomandă VIRB®  

  Funcţii de antrenament, planificare şi analiză

  Ecran(e) personalizabile  
  Auto Pause® (opreşte şi reia contorizarea cronometrului în funcţie de viteză)  
  Antrenamente pe intervale (configurare intervale de exerciţii şi odihnă)  
  Antrenamente avansate (crearea unor antrenamente personalizate)  
  Auto Lap® (porneşte automat o tură nouă)  
  Estimare V02 max.  
  Virtual Partner® (antrenaţi-vă cu o persoană digitală)  
  Derulare automată (parcurge paginile de date în timpul unei activităţi)  

  Funcţii de Ciclism

  Cursuri  
  Alertă timp/distanţă (declanşează alarma atunci când vă atingeţi obiectivul)  
  Harta pentru ciclism Garmin (harta rutabilă a străzilor specifică pentru ciclism)  
  Compatibil cu Vector™  
  Contorul de putere (afişează datele de alimentare de la un dispozitiv terţ compatibil ANT+™- contoare de putere activate) Da (înregistrează date aprox. 1 per secundă)

  Garmin Connect™

  Compatibil cu Garmin Connect™ (comunitatea online unde analizaţi, categorizaţi sau partajaţi date)  
  Sincronizare automată (transferă date automat către Garmin Connect)
   

  Suplimentar

   

   

  • Alerte (declanşează alarmă la atingerea obiectivelor de timp, distanţă, puls, număr de calorii): da
  • Compatibil cu radarul şi luminile pentru biciclete Varia: da
  • LiveTrack: da
  • Analiză avansată a performanţei şi puterii, inclusiv noua funcţie Timp în zonă, monitorizarea FTP, valoarea VO2 specifică pentru ciclism şi dinamica ciclismului
  • Profil de antrenament de ciclism pentru afişarea şi controlul datelor de antrenament compatibile Turbo
  • Compatibilitate cu segmentele pe dispozitiv pentru competiţii dinamice şi incitante
  • Temperatură de operare: între -20°C şi +55°C
  • Funcţii conectate prin intermediul unui smartphone: da
  • Integrare cu sistemele electronice Shimano Di2 de comutare a vitezelor: da
  • Alerte meteo: da

   

     
   
   
   
   
   
     
     
   
     
     
     
     
     
   
     


   

           

  Numai unitatea

  • Edge 520 Plus
  • Suport de montaj încastrat frontal
  • Suport de montaj standard
  • Conexiune
  • Cablu de date/încărcare
  • Manual

  Pachet senzor

  • Edge 520 Plus
  • Suport de montaj încastrat frontal
  • Suport de montaj standard
  • Senzor de viteză
  • Senzor de cadenţă
  • Monitor cardiac
  • Conexiune
  • Cablu de date/încărcare
  • Manual