• Livrare gratuită de biciclete și scutere
 • 30 de zile dreptul de a returna marfa
 • Livrare rapidă
 • Мултиспортен часовник Garmin Fenix 5 Plus
  Мултиспортен часовник Garmin Fenix 5 Plus Мултиспортен часовник Garmin Fenix 5 Plus Мултиспортен часовник Garmin Fenix 5 Plus Мултиспортен часовник Garmin Fenix 5 Plus Мултиспортен часовник Garmin Fenix 5 Plus Мултиспортен часовник Garmin Fenix 5 Plus Мултиспортен часовник Garmin Fenix 5 Plus

  Ceas Multisport Garmin Fenix 5 Plus

  Marca: Garmin

  Returnarea gratuita in termen de 14 zile

  Livrare pana la 1-2 zile lucrătoare

  Inspectia expeditie


  Cod: 475062

  1. Ceas Multisport Garmin Fenix 5 Plus

  Program Loyal Client

  Lansăm programul nostru de loialitate! Acest program e extrem de recunoscător pentru încrederea noastră în noi și produsele nostri pe care le oferim. Acest program vă permite să obțineți reduceri suplimentare. Totul este simplu. Fiecare comandăpe care o faceți se va acumula ca o cifră de afaceri în contul dvs. și cu cât mai multe comenzi aveți, cu atât mai mari vor fi reducerile pe care le veți obține.

   

  Conditii programului:

  • Trebuie să fiti înregistrati ;

  Fiecare dată când vreti sa finalizati comanda  trebuie sa fiti conectati prin casierie ;

  Solicitările făcute prin telefon nu sunt luate în considerare;

  Când atingeți pragul maxim de reducere

  Cifra de afaceri necesară pentru reducerea specificată poate fi atinsă cu una sau mai multe comenzi, indiferent de valoarea fiecăruia;

  Cifra de afaceri necesară poate fi acumulată pentru o perioadă nelimitată de timp; 

  Cifra de afaceri este acumulată numai după comenzile efectuate după plata plății;

  Nu există nici o reducere a mărfurilor reduse anterior;

  Comenzile parțiale trimise necesită o ajustare a cifrei de afaceri ;

  Suma livrării nu este taxată .

   

  Va multumim !

  Ceas Multisport Garmin Fenix 5 Plus

  Ceas GPS multisport Garmin Fenix  ceas cu harti , muzica, indicatori si altele

   

  Fie că vă aflaţi în oraş sau pe traseu, toate ceasurile din seria fēnix 5 Plus oferă hărţi integrate şi funcţii de navigare pentru a vă menţine orientat şi pe traseu. Funcţia de cartografiere are preîncărcate hărţi în întregime color TopoActive pentru Europa, cu datele hărţilor optimizate pentru navigare rapidă şi monitorizarea locaţiei. Pentru alergători şi ciclişti, dispozitivul dispune de asemenea de rute populare Trendline, care utilizează milioane de kilometri de date Garmin Connect pentru a vă ajuta să alergaţi şi să vă deplasaţi cu bicicleta fără probleme — oriunde mergeţi.

   

  Materiale premium, performanţe puternice

  Concepute pentru pasionaţii de aventuri pline de acţiune şi realizate din cele mai bune materiale de calitate premium, ceasurile din seria fēnix 5 Plus sunt disponibile într-o varietate de opţiuni de finisaj, inclusiv cadrul din oţel inoxidabil acoperit cu PVD şi versiunile de cadre din titan DLC. Un afişaj integral color, de înaltă rezoluţie, transreflectiv Garmin Chroma Display cu iluminare de fundal cu LED-uri asigură lizibilitatea în toate condiţiile ambiante, chiar şi în lumina intensă a soarelui. Pentru rezistenţă suplimentară la zgârieturi, o lentilă din safir bombată cu rezistenţă mare este disponibilă pe toate modelele din seria fēnix 5 Plus.

  Recepţie prin satelit îmbunătăţită

  Fiecare ceas fēnix 5 Plus dispune, în plus faţă de compatibilitatea dovedită cu GPS şi GLONASS, recepţie prin satelit GLONASS, pentru a vă conecta chiar şi în mediile cele mai dificile. În plus faţă de îndrumarea bazată pe hărţi, fiecare ceas oferă de asemenea senzori ABC (altimetru, barometru şi busolă) avansaţi pentru conştientizarea situaţională în exterior. Altimetrul încorporat furnizează date privind altitudinea, pentru a monitoriza cu acurateţe urcuşurile şi coborârile pentru activităţi cum ar fi drumeţiile, în timp ce busola electronică cu trei axe, cu funcţie de compensare a înclinării, vă arată permanent direcţia — indiferent dacă vă deplasaţi sau staţionaţi.

   

   

   

   

   

   

  Valori avansate de performanţă

  Toate ceasurile din seria fēnix 5 Plus sunt pline de funcţii de antrenament sofisticate pentru a vă ajuta să vă monitorizaţi forma şi performanţele. Selectaţi statisticile fiziologicedinamica alergării şi mai multe pentru a vă monitoriza statisticile despre antrenament, pentru a vă măsura progresul şi pentru a vă pune la punct forma fizică. Nivelul antrenamentului evaluează automat istoricul dvs. recent de exerciţii şi indicatorii de performanţă pentru a vă informa dacă vă suprasolicitaţi, dacă vă menţineţi nivelul sau dacă antrenamentul atinge valoarea de vârf. O statistică efectul antrenamentului anaerobic vă ajută să vedeţi dacă antrenamentul dvs. vă îmbunătăţeşte capacitatea de a vă depăşi limitele. De asemenea, puteţi vizualiza şi nivelul general global de solicitare al antrenamentului. Profilurile speciale de activitate preîncărcate sunt furnizate pentru înot, alergare, ciclism, drumeţii, schi, canotaj, vâslire cu padela şi multe altele. Pentru un plus de motivaţie, descărcaţi exerciţii şi planuri de antrenament avansate din Garmin Connect.


   

  Gestionarea urcuşurilor cu ClimbPro

  Această funcţie specială pentru urcare vă oferă informaţii în timp real despre căţărările curente şi viitoare ale activităţii dvs. preîncărcate în timpul activităţilor îndelungate de alergare montană, curse de ciclism pe munte sau curse pe şosea.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Puls măsurat la încheietura mâinii

  Într-o altă notă optimistă, tehnologia Elevate de măsurare a pulsului la încheietura mâinii vă permite să vă monitorizaţi pulsul fără să purtaţi o curea de piept. Pe lângă numărarea paşilor şi monitorizarea somnului, ceasul utilizează pulsul pentru a oferi informaţii privind caloriile arse şi a cuantifica intensitatea activităţilor dvs. de fitness. De asemenea, aceasta măsoară variaţia pulsului, pentru a calcula un scor de stres şi a vă ajuta să evaluaţi nivelul de activitate pentru care este pregătit corpul dvs.

   

   

   

   

   

   

   

  Coloana sonoră pentru sportul dvs.

  Aveţi o melodie puternică, iar aceasta vă permite să vă pregătiţi intens pentru o cursă sau un antrenament solicitant? Acum, cu fēnix 5 Plus, vă puteţi bucura de o ascultare fără utilizarea telefonului, în mişcare, cu până la 500 melodii stocate chiar pe ceasul dvs. Este uşor să descărcaţi muzică şi să adăugaţi melodiile favorite în coada de aşteptare, pentru a vă bucura de ele oriunde, oricând prin căştile Bluetooth conectate wireless (comercializate separat). Puteţi chiar să sincronizaţi listele de redare atent create din serviciile de flux muzical selectate5 în ceasul dvs. pentru o ascultare suplimentară fără anunţuri. Aşa că lăsaţi-vă telefonul acasă când plecaţi să alergaţi sau să mergeţi cu bicicleta, deoarece melodiile care vă menţin în mişcare sunt chiar acolo, la încheietura mâinii dvs.

  Coloana sonoră pentru sportul dvs.

   

   

   

  Garmin Pay

  Plătiţi cu o simplă mişcare a mâinii

  Pentru a ţine pasul cu stilul dvs. de viaţă activ, fēnix 5S Plus dispune de soluţia noastră de plată fără contact, Garmin Pay Ready. Utilizaţi-o pentru a plăti achiziţiile, astfel încât să treceţi foarte uşor de cozi, lăsându-vă banii şi cardurile acasă. Funcţionează în aproape orice locaţie unde există un scaner pentru plăţile fără contact.

   

   

   

   

   

   

   

   

  Rămâneți conectat în mod inteligent

  Toate ceasurile din seria fēnix 5 Plus acceptă notificări inteligente atunci când sunt asociate cu un dispozitiv compatibil.6 Primiţi e-mailuri, mesaje text şi alerte chiar pe ceasul dvs. — indiferent că sunteţi pe traseu, pe terenul de golf sau pur şi simplu nu sunteţi la birou. Printre celelalte funcţii conectate se numără încărcările automate în comunitatea online de fitness Garmin Connect, monitorizarea în timp real, GroupTrack7 şi partajarea pe reţelele sociale prin intermediul aplicaţiilor gratuite Garmin Connect şi Garmin Connect Mobile.

   

   

   

   

   

   

   

  Aplicaţii personalizate, feţe pentru ceas şi brăţări

  Puteţi personaliza orice ceas fēnix cu descărcări gratuite din magazinul nostru Connect IQ. Schimbaţi faţa ceasului, adăugaţi câmpuri de date sau obţineţi aplicaţii şi widgeturi care vă oferă informaţii dintr-o privire. De asemenea, există o selecţie amplă de brăţări QuickFit® la alegerea dvs. din piele premium, metal sau silicon — astfel încât este uşor să combinaţi şi să potriviţi stiluri care să se potrivească oricărui sport sau oricărei activităţi. Nu sunt necesare unelte pentru a realiza transformarea. Schimbaţi, fixaţi şi sunteţi gata. Cu Garmin, puteţi să adăugaţi personalitate ceasului, care este unică pentru dvs.

   

   

  Putere de alergare

  Adăugaţi la antrenamentul dvs. date despre putere, descărcând pe ceasul dvs. compatibil aplicaţia Running Power din magazinul Connect IQ. Dezvoltată de Garmin Labs, această aplicaţie oferă date statistice — cum ar fi ritmul, oscilaţia pe verticală, pantele şi chiar condiţiile locale privind vântul — pentru a stabili puterea pe care o aplicaţi pe sol în timp ce alergaţi. Când ştiţi cât de multă putere consumaţi de la un minut la altul şi de la o milă la alta, veţi putea să vă stabiliţi mai bine ritmul, ceea ce vă poate ajuta să nu obosiţi prea repede. Cele mai bune veşti? Dacă deţineţi deja dispozitivele Garmin potrivite, puteţi să adăugaţi gratuit putere atunci când alergaţi. Tot ceea ce vă trebuie este un ceas fēnix 5 şi unul din aceste accesorii: HRM-RunHRM-Tri™ sau Running Dynamics PodInformaţii suplimentare.

   

  1Acuratețea măsurării activității
  2 Necesită un dispozitiv de ascultare compatibil cu Bluetooth
  3 Disponibil pentru cardurile acceptate de la băncile participante; contactaţi-vă banca pentru mai multe informaţii. Vizualizaţi informaţii curente privind ţările, reţelele de plată şi băncile emitente acceptate
  4 În condiţii de utilizare normală, durata de viaţă a bateriei poate varia în funcţie de utilizare
  5 Este posibil să fie necesar un abonament premium la un furnizor de muzică terţă parte
  6 See Garmin.com/ble
  7 Când este conectat cu un telefon smart compatibil; GroupTrack poate monitoriza până la 50 de cicliști

  Cuvântul si sigla Bluetooth® sunt deținute de Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare de către Garmin este sub licență

  Caracteristici Fizice şi Performanţe

   

  Materialul ecranului подсилено стъкло или сапфир кристал    
  Materialul ramei otel inoxidabil    
  Materialul corpului polimer cu capac din otel inoxidabil    
  Compatibil cu curele pentru ceas QuickFit™  22 mm    
  Materialul curelei silicon    
  Dimensiuni 47 x 47 x 15.8 mm potrivit pentru mana cu incheietura de 163-249 mm    
  Greutate   86 gr    
  Ecran color da    
  Tipul displayului vizibil la lumina soarelui, transreflexiv memory-in-pixel (MIP)    
  Dimensiunea display-ului 1.2” (30.4 mm) diametru    
  Rezolutia display-ului 240 x 240 pixel    
  Durata de viata a bateriei ca smart phone : pana la12 zile, ca GPS: pana la 18 часа GPS si muzica:pana la  8 ore, in regim  UltraTrac ™: Pana la 42 ore    
  Rezistenta la apa 10 ATM    
  Memorie 16 GB    
  Proprietati Outdoor     
  Profil turism, catarare, ciclism montan, ski, snowboard, HS ski, padle board, canoe, caiac, Jumpmaster, tact    
  Navigare din punct in punct da    
  Inapoi la start da    
  TracBack® da    
  UltraTrac regim    
  Around Me regim da    
  Profil pentru altitudine  da    
  Индикатор за барометричната тенденция с предупреждения за бури da    
  ClimbPro da    
  Изчисляване на площи da  (prin intermediul Connect IQ™)    
  Вертикална скорост да    
  Общо изкачване / спускане да    
  Предварително заредени топографски карти да    
  Съвместимост с BaseCamp ™ да    
  GPS координати да    
  Sight 'N Go да    
  XERO™ Locations да    
  Календар за лов / риболов да (чрез Connect IQ™)    
  Информация за слънцето и луната да (чрез Connect IQ™)    
  Функции на часовник    
  Час / дата да    
  Синхронизиране на часа и датата посредством GPS да    
  Аларма да    
  Таймер да    
  Хронометър да    
  Сензори    
  GPS да    
  GLONASS да    
  Galileo да    
  Garmin Elevate™ вграден пулсомер да    
  Барометричен алтиметър да    
  Компас да    
  Жироскоп да    
  Термометър да    
  Смарт функции    
  Свързаност Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®    
  Connect IQ™ (изгледи на часа, уиджети, приложения и др.) да    
  Смарт известия да    
  Отговор/отхвърляне на обаждане с текст (само за Android ™) да    
  Календар да    
  Времето да    
  Контролиране на музиката на смартфона да    
  Музика на часовника да    
  Намиране на телефона да    
  Намиране на часовника да    
  VIRB® контрол да    
  Смартфон съвместимост iPhone®, Android™    
  Съвместимост с Garmin Connect ™ Mobile да    
  Garmin Pay™ да    
  Активити тракер функции    
  Отброяване на крачките да    
  Лента за активност (показва се след период на неактивност) да    
  Автоматична цел (ежедневна цел за крачки) да    
  Следене на съня (следи периодите на движение или спокоен сън) да    
  Изгорени калории да    
  Изкачени етажи да    
  Изминато разстояние да    
  Интензивни минути да    
  TrueUp™ да    
  Move IQ™ да    
  Fitness Age да (в приложението)    
  Целодневно проследяване на стреса да    
  Фитнес функции    
  Налични фитнес профили силов, кардио и елиптично обучение, изкачване на стълби, изкачване на етажи, гребане на закрито и йога    
  Кардио тренировки да    
  Силови тренировки да    
  Автоматичен брояч на повторенията да    
  Функции за тренировки, планиране и анализ    
  GPS скорост и разстояние да    
  Мултиспорт да    
  Персонализируеми страници с данни да    
  Потребителски профили на активността да    
  Auto Pause® да    
  Интервални тренировки да    
  Разширени тренировки да    
  Сваляне на тренировъчни планове да    
  Auto Lap® да    
  Ръчно задаване на обиколка да    
  V02 max да    
  Training Status (следи ефективността на тренировките) да    
  Training Load (общото натоварване за последните 7 дни) да    
  Тренировъчен ефект (аеробен) да    
  Тренировъчен ефект (анаеробен) да    
  Персонализируеми сигнали да    
  Аудио известия да    
  Virtual Partner да    
  Състезание срещу активност да    
  Сегменти (Live, Garmin) да    
  Strava функции (Beacon, сегменти на живо) да    
  LiveTrack      
  Group LiveTrack да    
  Trendline™ популярни маршрути да    
  Auto scroll да    
  История за активностите в часовника да    
  Функции за пулса    
  HR зони да    
  HR сигнали да    
  HR калории да    
  % HR max да    
  % HRR да    
  Време за възстановяване да    
  Auto max HR да    
  HRV стрес тест (измерва вариабилност на сърдечния ритъм) да    
  Запис на сърдечната честота при плуване да (с HRM-Tri™ и HRM-Swim™)    
  HR Broadcast (предава данните за пулса на сдвоени устройства) да    
  Функции за бягане    
  Налични профили за бягане бягане, бягане по пътека, бягане в пресечена местност    
  GPS-базирано разстояние, време и темпо да    
  Динамика на бягането да (със съвместим аксесоар)    
  Време за контакт със земята и баланс да (със съвместим аксесоар)    
  Дължина на крачката (в реално време) да (със съвместим аксесоар)    
  Каданс (осигурява броя на крачките в минута в реално време) да    
  Праг на лактат (кога мускулите ви ще започнат да се уморяват) да (със съвместим аксесоар)    
  Тренировки за бягане да    
  Прогнози за състезанието да    
  Съвместимост с крачкомер да    
  Функции за колоездене    
  Налични профили за колоездене колоездене, колоездене на закрито, планинско колоездене, триатлон    
  Състезание срещу активност да    
  Сигнали за време/разстояние (сигнали при достигане на целта) да    
  FTP да    
  Колоездачна карта да    
  Съвместимост с Vector ™ да    
  Съвместимост с Varia Vision ™ да    
  Съвместимост с Varia ™ радар да    
  Съвместимост с Varia ™ фар да    
  Поддръжка на сензори за скорост и каданс да    
  Функции за плуване    
  Налични профили за плуване плуване в басейн, плуване на открито, плуване / бягане    
  Данни за плуване (разстояние, темпо, брой загребвания, калории) да    
  Ефективност на плуване (SWOLF) да    
  Тренировки за плуване в басейн да    
  Данни за плуване в открити води (разстояние, темпо, калории) да    
  Сърдечна честота да (with HRM-Tri™ и HRM-Swim™)    
  Функции за голф    
  Предварително заредени 41 000 игрища по целия свят да    
  Разстояние до предната, средната и задната част на грийна да    
  Разстояние до layups/doglegs да    
  Разстояние на изстрела автоматично    
  Дигитална карта за отбелязване на точките да    
  Garmin AutoShot™ да    
  Автоматични CourseView актуализации да    
  Green View с ръчно позициониране на флага да    
  TruSwing™ съвместимост да    
  • Ceasul GPS multisport ultra cu hărţi TOPO color preîncărcate pentru Europa şi accesorii pentru funcţii de navigare
  • Премиум мултиспорт GPS смарт часовник, снабдени с вграден пулсомер1 и цветна TopoActive карта на Европа, включваща Trendline ™ популярни маршрути, за да ви помогне да намерите и следвате най-добрите пътища
  • Подходящ за приключения с дизайн отличаващ се с голям 1.2" дисплей, който е видим на слънчева светлина и изработка от неръждаема стомана или DLC титаниев панел
  • Наслаждавайте се на любимата си музика от часовника си, безжично свързан с Bluetooth® слушалки (продават се отделно) за слушане на музика без телефон2
  • Garmin Pay ™ ready. Безконтактното решение за плащане3 ви позволява да правите удобни плащания с часовника си, така че да можете да оставите вашите пари и карти вкъщи
  • Вградените сензори за навигация включват триосен компас, жироскоп и барометричен алтиметър, както и три варианта за спътници (GPS, GLONASS и Galileo) за проследяване в по-предизвикателни среди, отколкото само с GPS
  • Ефективност на батерията4: до 10 дни в режим на смрат часовник и 8 часа в GPS режим с музика (в зависимост от настройките)
   За амбициозни спортисти и аутдор авантюристи, fēnix 5 Plus е най-ефективният начин да победите вчерашния ден, beat yesterday, и да държите картите и музиката си на едно място. Този здрав и висококачествен часовник разполагат с цветни карти, вгаден пулсомер, музика директно от часовника, Garmin Pay ready за безконтактно плащане и много други.
    

   O hartă complet color pentru linia de sosire

   Indiferent dacă sunteţi în oraş sau în mijlocul naturii, o gamă largă de hărţi şi funcţii de navigare de pe fēnix 5X vă ajută să vă orientaţi şi să rămâneţi pe traseu dintr-o singură privire.

  • Hărţi recreaţionale complet color pentru Europa preîncărcate; date de hărţi optimizate pentru navigaţie şi localizare dintr-o privire pe încheietura dvs
  • Opţiunile pentru trasee dus-întors permit alergătorilor şi cicliştilor să introducă distanţa dorită, iar ceasul va sugera trasee potrivite
  •  
  •  
  • fenix hr

  • Indiciile de ghidare uşor de citit afişează bannere pe ecran care indică virajele următoare
  • Modul de hartă În jurul meu afişează locaţii din apropiere pe o interfaţă grafică simplificată, care sporeşte percepţia şi orientarea la navigarea în medii nefamiliare
  • Suprapunerile de date de pe hartă evidenţiază informaţii cheie, pentru a nu fi nevoie să comutaţi ecranele în timpul unei activităţi
  • Funcţia GroupTrack4 vă permite să monitorizaţi locaţia prietenilor dvs. pentru activităţi precum schiul; LiveTrack le permite prietenilor dvs. să vă urmărească aventurile în timp real2