• Livrare gratuită de biciclete și scutere
 • 30 de zile dreptul de a returna marfa
 • Livrare rapidă
 • Home trainer

  Categorii
  Filtru

  Accesorii Biciclete

  Home Biciclete Trainer pentru Dvs.

  Formatorul de biciclete - asistentul indispensabil al fiecărui atlet

  De ce aveți nevoie de un călăreț pentru biciclete? Mulți oameni au pus o bicicletă și un indicator de bicicletă într-un singur număr. Ambele vă pot ajuta să vă exercitați, să vă îmbunătățiți forma fizică, rezistența și sănătatea dumneavoastră generală. Dar se pare că instructorul de ciclism este destinat sportivilor profesioniști sau celor care se pregătesc pentru astfel de bicicliști. Cu un antrenor de biciclete, puteți obține aceleași condiții ca și bicicleta montană sau de curse care vă oferă confortul mediului de acasă. Licitarea și formarea continuă sunt extrem de importante în pregătirea pentru concursuri. Ocazional, condițiile meteorologice nu oferă condiții optime de antrenament. Antrenamentul în sine este lung, consumator de timp și necesită o concentrare excelentă și persistență de către cicliști. Dacă nu doriți ca capriciile timpului să vă deviați de la modul dvs. de antrenament strict, vă puteți salva cu ușurință de această problemă oferind o plimbare cu bicicleta. Dacă sunteți foarte motivat pentru o instruire intensă și de zi cu zi, bicicleta de exerciții vă poate ajuta cât mai mult posibil și vă va ajuta să rămâneți constanți.

   

  Biciclete Trainer - Cumpara acum!

  Home Trainer 1

  Tipuri - Home Trainer

  În general, categoria de echipamente staționare de biciclete include o mare varietate de modele. Unele modele au direcții, pedale, scaune, magneți, ventilatoare și alte elemente. Majoritatea treadmill-urilor au un mecanism de rezistență la pedale, care permite formarea intensivă. Cele mai multe dintre cele mai comune modele de biciclete sunt mai cunoscute publicului larg în sălile de fitness. Și, cu toate că acestea nu sunt mai puțin bună alegere pentru sport, deși noi de velomasters.bg oferim o astfel de variație pe bicicleta exerciții cu care să îmbunătățească performanțele sportive și să antreneze în condiții care se aseamănă cu bicicleta în aer liber. Mulți atleți combină antrenamente intensive pe teren cu exerciții mai puțin dificile pe bicicletă. Și tocmai au devenit victorioși - cu ajutorul neajutorat al motociclistului. Pentru a folosi acest tip de plimbare cu bicicleta, trebuie să aveți o bicicletă pe care să o instruiți.

  Dacă sunteți deja livrate cu bicicleta perfecta pentru tine, și te simți ca uneori tren cu el, nu umbla pe distanțe lungi, singurul lucru de făcut este de a obtine o calitate de biciclete exercițiu. Banda de alergat vă poate oferi cu ușurință exact aceleași condiții ca și antrenamentele.

   

  De ce este bicicleta de exerciții atât de specială?

  Am avut mare grijă de cei care ați luat cu bicicleta într-adevăr ca un mod de viață și care urmăresc rezultate sportive din ce în ce mai serioase. Înțelegem nevoia de antrenamente de calitate, indiferent. Vă respectăm dragostea pentru biciclete și suntem gata să vă ajutăm să deveniți cei mai buni! Când vorbești exact despre acest tip de bicicletă de exerciții, cu excepția echipamentelor de fitness și a altor modificări, chiar are câteva modele diferite. Oferim atât modele interactive, cât și role.

   

  Trainer biciclete - cel mai bun dintre noi!

  Home Trainer 2

  Vezi sugestii - Home Trainer

  Formatorul de biciclete este foarte potrivit pentru ciclismul de interior. Formarea internă cu un instructor de ciclism poate fi excelentă pentru bicicliștii care au rute limitate de oraș. Pe lângă cei care doresc pur și simplu o pregătire mai ușoară pe un teren mai puțin dificil, cum ar fi, de exemplu, zona montană. Banda de alergare poate ajuta chiar și pe acei bicicliști care se recuperează de la traume și nu doresc să-și asume riscuri cu rutele mai dure acolo. Formatorul de biciclete poate servi și bicicliștii care preferă variantele cele mai extreme ale ciclismului, uneori doar pentru a controla podelele pe care le conduc.

  Unele modele de motocicliști ridică partea din spate a roții, ținând-o în siguranță. Cele mai ieftine modele oferă rezistență magnetică sau fluidă. Cele mai scumpe și mai inovatoare modele de exerciții pe bicicletă oferă simulări de rute, conexiuni speciale de software, programe de pregătire specială și multe altele. Ciclismul este o alegere perfectă pentru spații limitate. Ideal pentru viitorii și începătorii. În ceea ce privește toți cei care adoră fiorul de ciclism, dar care se tem de leziuni. Deoarece odată învățat abilitatea de a se exersa cu un instructor de ciclism, este extrem de dificil să coborâți bicicleta atașată de motociclist. Motociclistul cu role necesită o concentrație ușor mai bună decât ciclistul. Motocicleta cu role de rulare constă dintr-un set de cilindri atașați la un cadru exterior. Această bicicletă de exerciții se transformă într-un fel de banda de alergare pentru bicicletă. Pe aceasta puteți să vă deplasați înainte sau înapoi. Deși motociclistul cu role necesită o anumită abordare și echilibru, odată ce aceste condiții sunt folosite, riscul de traume devine aproape minim. Vezica ruloului oferă o senzație foarte realistă, ca și cum ați fi într-adevăr pe drum. Luarea unei decizii cu privire la care bicicleta este cea mai potrivită este de cea mai mare importanță. Vei paria siguranța și dezvoltarea simulatorului tău. Prin urmare, trebuie să fie perfect selectat.

  Home Trainer 3

  Vezi sugestiile noastre - Home Trainer

  Una dintre cele mai mari provocări este să instalați bicicleta corect pe simulator. Din fericire, modelele pe care le oferim îl fac cât mai ușor posibil. Modelul cu bicicleta cu role este cea mai ușoară opțiune de configurare. Dar modelele interactive oferă beneficii din ce în ce mai high-tech, cum ar fi formatorii online, cu care vă puteți îmbunătăți antrenamentele. Ele pot costa mai mult, dar vă vor oferi programul potrivit și modul de formare exactă a modelului care vă convine. Modelele noastre de formatori interactive folosesc aplicația virtuală de e-training. Acesta este de fapt un antrenor virtual care este compatibil cu smartphone-ul sau tableta. Acesta oferă mod de antrenament, carduri de curse, performanțe de urmărire și multe alte opțiuni. Informații mai detaliate despre toate caracteristicile acestui antrenor virtual pentru instructorul tău de ciclism vor fi găsite prin uitarea unui model specific al site-ului nostru. Am descris in detaliu toate specificatiile fiecarui model de bicicleta pe care il oferim.

  Antrenamentul cu modelul internațional al motociclistului oferă un sentiment ușor mai specific. Ar putea dura ceva timp să vă obișnuiți. Modelul cu bicicleta cu role oferă un sentiment mai natural, la fel ca și în afara ciclului. Modelul de roller-coaster este de obicei mai ușor, însă nici celelalte opțiuni nu ar reprezenta o problemă de transport, instalare și utilizare în spații mai înguste. Multe modele pot fi chiar pliate.

  Puteți găsi o mulțime de sfaturi online cu privire la modul de a face față provocării de a folosi un instructor de ciclism. Cu exercițiul de biciclete interactive, aceste sfaturi vor fi chiar personalizate personal pentru dvs. Trainerul de biciclete câștigă popularitate printre sportivi. Prin urmare, caracteristicile sale se îmbunătățesc continuu. Ciclismul este o modalitate de a vă îmbunătăți ușor forma sportivă și realizările sportive. Nu pierdeți această ocazie!

   

  De ce ne încredem nu numai pentru alegerea unui motociclist?

  În plus față de modelul dvs. de bicicletă, puteți alege și o bicicletă excelentă de pe site-ul nostru pentru a vă pregăti. Oferim modele de înaltă calitate și siguranță care vă ajută să vă îmbunătățiți din ce în ce mai multe înregistrări sportive. Indiferent de bicicleta de care aveți nevoie, suntem gata să vă oferim acest lucru. Pentru tot ceea ce aveți nevoie pentru o experiență de ciclism complet, puteți avea încredere în velomasters.com. Indiferent dacă alegeți să utilizați o bicicletă sau pariați doar pe o experiență pe teren, vă vom oferi toate elementele necesare. Pentru orice întrebări, nu ezitați să ne contactați. Vă vom oferi sfaturi profesionale și vă vom satisface orice dorință!


  Formatorul de biciclete - asistentul indispensabil al fiecărui atlet
  Biciclete Trainer - Cumpara acum!
  De ce este bicicleta de exerciții atât de specială?
  Trainer biciclete - cel mai bun dintre noi!
  De ce ne încredem nu numai pentru alegerea unui motociclist?