• Livrare gratuită de biciclete și scutere
 • 30 de zile dreptul de a returna marfa
 • Livrare rapidă
 • Задна светлина Pyro Violet
  Задна светлина Pyro Violet

  Lumina spate Pyro Violet

  Marca: Spanninga

  Returnarea gratuita in termen de 14 zile

  Livrare pana la 1-2 zile lucrătoare

  Inspectia expeditie


  Cod: 242482

  Descrierea generala a produsului:

  • Greutate - 25g
  • Sursa de lumina - 1 LED
  • Aprovizionare - Baterii 2 x AA 1.5V
  • Timp de lucru - 20 de ori (145 de ori in regim intermitent)

  Program Loyal Client

  Lansăm programul nostru de loialitate! Acest program e extrem de recunoscător pentru încrederea noastră în noi și produsele nostri pe care le oferim. Acest program vă permite să obțineți reduceri suplimentare. Totul este simplu. Fiecare comandăpe care o faceți se va acumula ca o cifră de afaceri în contul dvs. și cu cât mai multe comenzi aveți, cu atât mai mari vor fi reducerile pe care le veți obține.

   

  Conditii programului:

  • Trebuie să fiti înregistrati ;

  Fiecare dată când vreti sa finalizati comanda  trebuie sa fiti conectati prin casierie ;

  Solicitările făcute prin telefon nu sunt luate în considerare;

  Când atingeți pragul maxim de reducere

  Cifra de afaceri necesară pentru reducerea specificată poate fi atinsă cu una sau mai multe comenzi, indiferent de valoarea fiecăruia;

  Cifra de afaceri necesară poate fi acumulată pentru o perioadă nelimitată de timp; 

  Cifra de afaceri este acumulată numai după comenzile efectuate după plata plății;

  Nu există nici o reducere a mărfurilor reduse anterior;

  Comenzile parțiale trimise necesită o ajustare a cifrei de afaceri ;

  Suma livrării nu este taxată .

   

  Va multumim !

  Mica si practica

  Compact, confortabil și, în același timp, foarte puternic! Pyro este una dintre cele mai mici stopurile din gama de produse de Spanninga si oferă soluții inteligente pentru vizibilitate de spate a bicicletei. Pyro este extrem de ușor și ușor de instalat, fără nici o unealta. Doar tebuie sa utilizati cureaua de cauciuc pentru montarea luminei de spate pe tuba bicicletei dnv. Puteți de asemenea să descărcați cu ușurință Pyro de pe bicicleta și s-o puneți în poșetă sau în buzunar, pentru a evita furutul posibil.

  Tehnologie

  Butonul bine integrat și proiectat pe partea din spate a Pyro i-l face foarte convenabil și previne prinderea lui accidentală. Nu este necesar sa apăsati butonul cu degetele. Pentru ca lumina să fie prinsa este suficient numai sa apăsati ușor pe conducta care este disponibil fixata. Pyro este în două versiuni: cu baterie și cu USB încărcator. Repede incarcare de 2:00 ori și de timp pentru a funcționa de la 8:00 ori (versiunea USB) sau 20 de ori de funcționare (baterie), asigură că o să aveti o lumină de fiecare dată când este necesar.  Indicatorul comod pentru baterie epuizata vă informează când este necesar să-si încarcati sau să înlocuiți bateriile.

  Universal

  Cureaua de cauciuc Pyro face lumina de spate universala. Cureaua poate fi folosita pentru a plasa conducte cu un diametru 19-31.8 mm. Datorita designului său compact, Pyro se potrivește orice tip de biciclete - de la sportiv pina  la de oras. Astfel, Pyro are un clip foarte util încastrat pe spate, ceea ce o face ușor de îmbrăcata pe haină sau geanta.

  Indicator baterie descărcată

  Impermeabil