• Livrare gratuită de biciclete și scutere
 • 30 de zile dreptul de a returna marfa
 • Livrare rapidă
 • Munte

  Categorii
  Filtru

  Biciclete

  1 2 3

  Bicicleta pentru munte pentru Dvs.

  Biciclete de munte este un sport pentru conducere bicicletei off-road, des pe teren neuniform sau montan, folosind biciclete speciale de munte. Bicicletele de munte seamănă cu alte biciclete, dar sunt proiectate pentru mai multă rezistență, un confort mai bun și o conducere mai-buna pe teren intersectat.

  Ciclismul de munte poate fi împărțit în mai multe categorii: cross country (XC), călărie pe traseu, de munte peste tot (all mountain), downhill, freeride, north shore, slopestyle, sărituri și trial. Cea mai mare parte a ciclismului montan se încadrează în divertismentul cross country, călărie pe traseu și enduro.

  Pentru acest sport individual e necesară rezistență, putere și echilibru bun, abilități bune de ciclism și independență. Cele mai bune bicicliști urmăresc coborâri abrupte în freeride, coborâri la jos și sărituri, trucuri în aer la naturale sau special construite salturi și rampe.

  Bicicleta pentru munte 1

  Vezi sugestiile noastre - Bicicleta pentru munte

  Ciclismul de munte poate fi efectuat aproape oriunde dintr-o curte din spate la un drum cu pietriș, dar majoritatea din cicliști de munte conduc pe trasee off-road, drumuri secundare pietruite, drumuri pădurari și drumuri unice (traseuri înguste, munți, deserturi sau câmpuri). Exist aspecte ale ciclismului de munte care sunt mai aproape de alergeri pe traseuri decât ciclismul obișnuit. Deoarece cicliștii sunt adesea departe de civilizație, acest sport este cunoscut pentru independența sa. Cicliștii învăț să-și repare bicicletele sparte sau pneurile rupte pentru a nu fi departe de orice posibil ajutor. Mulți cicliști port un rucsac, inclusiv un rezervor de apă și aproape toate sculele și echipamentele principale pentru repararea pe drum. Mulți cicliști de asemenea port truse medicale de prim ajutor în caz de răniri în afara localităților. Ciclisimul de grup se întâlnește des, în special pentru călătorii mai lungi. Sportul combinat, numit și ghidarea cu bicicleta de munte adaugă, de asemenea, abilitatea de cartografierii la ciclismul montan.

  Alegerea bicicletelor depinde, de asemenea, de terenul preferat și stilul de călărie. Opțiunea optimă vă oferă întotdeauna mai multe oportunități. Vă recomandăm consultarea dacă aveți vreo ezitare.
  Ciclism montan - o aventură care merită Biciclete de munte - alegerea perfectă dacă vă place ciclismul și adrenalina

   

  Mountain Bikes - Sănătos și de calitate!

  Ciclismul montan este o experiență pe care iubitorii de ciclism, plină de adrenalină, dragoste. Bicicletele de munte combină dragostea cu bicicleta și dragostea sporturilor extreme în așa fel încât să se afle într-o simbioză perfectă. În categoria bicicletelor de munte sunt toate roțile, care sunt destinate conducerii off-road. Acest tip de bicicletă se găsește în principal pe un teren deosebit de accidentat și montan. Este important să se aibă experiență în ciclism și asigurați-vă că ați însușit capacitatea de a gestiona roata în condiții mai severe decât cele care au pavat drumuri urbane oferă. În caz contrar, ciclismul montan poate duce la răniri. Dar dacă ați intrat deja în gama de ciclism și vă place experiențele extreme, bicicletele de munte sunt alegerea perfectă pentru dvs.! Utilizarea lor necesită rezistență, abilități bune de gestionare a roților, echilibru și autosuficiență. Dacă credeți că aveți aceste calități - bicicletele de munte vă vor aduce emoții de neuitat. Deși împărtășesc multe dintre caracteristicile lor cu alte tipuri de biciclete, bicicletele de munte au propriile caracteristici specifice. Bicicletele de munte sunt concepute pentru a oferi mai multă rezistență, mai mult confort și o mai bună gestionare pe terenuri neuniforme. Aceste roți nu sunt pentru cicliști începători. Bicicletele de munte oferă o rezistență remarcabilă, frâne puternice, suspensie față sau în totalitate, productivitate ridicată. Pe măsură ce crește popularitatea, se confirmă și particularitățile acestor roți. Bicicletele de munte sunt de fapt o modificare a drumului. Una dintre cele mai grave diferențe față de modelele originale de biciclete montane este cadrul din ce în ce mai ușor. În ultimii ani fibra de carbon a fost utilizată pentru a face aceste roți, permițând greutatea roții să fie de aproximativ 10 kilograme. Ciclismul montan este un sport care a devenit popular în anii 1970 în California de Nord, SUA. În anii 1990, fanii bicicletelor montane și-au câștigat campionatul mondial și popularitatea la curse internaționale.

   

  Biciclete de munte - alegerea perfectă dacă vă place ciclismul și adrenalina

  Bicicleta pentru munte 2

  Vezi sugestii - Bicicleta pentru munte

  Mountain Bikes - vezi toate produsele! Diferite categorii de biciclete de munte sunt diferențiate în jurul diferitelor terenuri care sunt destinate să traverseze. Modelele de țară sunt ușor și durabile. Potrivit pentru teren mediu până la greu. Ele sunt utilizate atât pentru coborâre, cât și pentru ascensiune. Bicicletele Freirid sunt una dintre cele mai populare biciclete de munte. Acestea sunt potrivite în principal pentru pantă, cu cele mai multe variații în cadrul modelului propriu-zis. Toate opțiunile mauntain / enduro depășesc diferența dintre modelele Cross-Country și Frederick. Acest tip de biciclete de munte sunt proiectate pentru utilizare pe tot parcursul anului. Potrivit pentru coborâre și alpinism, inclusiv teren abrupt. Downhill (DH) biciclete de munte sunt în special pentru coborâre și teren dificil din punct de vedere tehnic. Există multe alte tipuri de roți în acest kategriya, inclusiv Slopstyle, Dirt Jump, studiile, North Shore și altele. Indiferent dacă utilizați o bicicletă de munte, mai degrabă pentru plimbări teren tehnic mai blândă sau coborî la viteză mare într-o cale foarte dificilă, ar trebui să poată conta pe bicicleta. Dacă alegeți modelul corect și de calitate, și se așteaptă ca emoție și adrenalină, biciclete de munte nu vă va dezamăgi. Bicicletele de munte oferă, la rândul lor, o varietate de solicitanți de senzație ridicată. Soiurile individuale reușesc să satisfacă dorințele celor mai exigenți bicicliști. Chiar și cele mai dificile terenuri sunt deja depășite cu ajutorul bicicletelor de munte scalate în timp. Cicliștii trebuie să devină tot mai creativi în dorința lor de a găsi noi provocări. Și piața întâlni de multe ori noile orizonturi pentru îmbunătățirea parametrilor tehnici ai bicicletelor de munte, precum și inovații în tehnologia de proiectare a roților. Cu cât sunt mai populare ciclismul montan, cu atât se depun mai multe eforturi pentru a dezvolta noi materiale și tehnologii pentru a îmbunătăți performanțele roților. În general, în ultimii ani, deoarece sportul este promovat, face studii și experimente pentru a găsi combinația cea mai eficientă de elemente care fac biciclete de munte confortabil, sigur și productiv. Carbonul intră tangibil în tehnologiile de producere a bicicletelor de munte de calitate. Experimentați numărul de unelte necesare bicicletelor de munte perfecte. Acestea și multe alte inovații, de a promova sportul, făcându-l mai multe persoane.

   

  Biciclete de munte - Cumpara acum!

  Bicicleta pentru munte 3

  Tipuri - Bicicleta pentru munte

  Pe lângă bicicletele de munte perfecte pentru dvs., calitatea, confortul și productivitatea ridicată, trebuie să vă asigurați în continuare siguranța. Nu există sport, mai ales printre cele mai extreme, care nu include echipamente obligatorii. Nu este înțelept să treci cu vederea calitatea și echipamentul complet pentru ciclism montan. Cicliștii, în special bicicliștii de munte, trebuie să fie perfect asigurați pentru situații neprevăzute. Cicliștii învață adesea să își repare singuri bicicliștii ruși de munte sau anvelopele lor sparte. Uneori terenul poate fi atât de greu încât bicicliștii să stea departe de orice ajutor lateral. Mulți motocicliști de munte poartă truse medicale în caz de răniri în afara așezărilor. Atunci când se utilizează ciclism montan, tranzițiile în grup nu sunt mai puțin frecvente. Există, de asemenea, un sport combinat numit orientări montane. Aceasta necesită, pe lângă abilitatea de a gestiona perfect bicicletele de munte, precum și abilitatea de a naviga pe hartă. În plus față de aceste balene, alte elemente de echipament nu ar trebui, de asemenea, să fie ignorate. Vă puteți uita la echipamentul pe care îl oferim de la velomsters.com. Pentru o experiență completă în ciclismul montan, aveți nevoie de multe lucruri. Aveți nevoie de ochelari de soare, care, pe lângă faptul că vă protejează de soare, vă pot proteja de resturile care se încadrează de-a lungul drumului. Hainele necesare pentru ciclism montan trebuie să fie din materiale de înaltă calitate, permițând umezelii să nu rămână pe piele. Reglarea termică este, de asemenea, de mare importanță în ciclismul intens de munte. Aruncați o privire la oferta noastră de echipamente termice care vă vor oferi confortul și protecția necesare. Un alt element obligatoriu în plimbările lungi pe un teren dificil este coiful. Vă oferim modele de înaltă calitate care vă vor ajuta cu bicicleta. Desigur, trebuie să vă asigurați bicicletele de munte cu un set complet de lumini. Pe site-ul nostru veți găsi ambele față și spate, precum și set complet de lumini. În afară de siguranța dvs., la Velomasters.com ne-am ocupat de asemenea de aparatele și accesoriile necesare pentru forma perfectă a bicicletelor de munte.

  Indiferent de tipul de biciclete de munte pe care îl preferați, puteți avea încredere în noi. Modelele noastre sunt de înaltă calitate și inovatoare. Bicicletele de munte vă pot oferi adrenalina pe care o căutați, însoțită de o grijă necondiționată pentru siguranța și confortul dvs. Dacă nu sunteți sigur de alegerea dvs., nu ezitați să ne contactați. Veți primi mai multe informații și îndrumări pentru a vă bucura de momente pline de ciclism montan! Aveți încredere în noi și vă bucurați de plinul plăcut al ciclismului.


  Mountain Bikes - Sănătos și de calitate!
  Biciclete de munte - alegerea perfectă dacă vă place ciclismul și adrenalina
  Biciclete de munte - Cumpara acum!