• Livrare gratuită de biciclete și scutere
 • 30 de zile dreptul de a returna marfa
 • Livrare rapidă
 • Copii

  Categorii
  Filtru

  Biciclete  1 2

  Biciclete pentru copii pentru Dvs.

  Copii - primele aripi ale copiilor noștri
  Copii - alegerea potrivită pentru timpul liber al copiilor noștri

   

  Biciclete pentru copii 1

  O mare varietate de - Biciclete pentru copii

  Roțile au fost întotdeauna printre prietenii noștri cei mai credincioși în timp ce creștem. La fel ca noi și părinții noștri, chiar și bunicii noștri, am petrecut nenumărate ore pe anvelopele roților copiilor noștri. Până acum câțiva ani, pe străzile noastre erau încă vizibile străzi uriașe de copii care conduceau roțile copiilor lor. În lumea modernă, cucerită de minunile tehnologiei, roțile de stradă au scăzut dramatic. Și, deși această tendință este destul de neplăcută, este de datoria părinților adolescenți să o mențină sau să scadă. Copiii pot fi cei mai credincioși prieteni. Este păcat că scaunele cu rotile sunt din ce în ce mai înlocuite de tehnologie. Copiii preferă ecranele smartphone-urilor și calculatoarelor în loc să stea în afara, sub razele soarelui. Ei preferă ecrane de decupare în loc de senzația de vânt care rulează cu ei pe roțile copiilor lor. Ei au înlocuit zborurile de voluntariat pe roțile copiilor lor, în picioare acasă. Activitatea fizică a fost înlocuită de activitate în diferite jocuri pe calculator. Copiii noștri încă se adună, echipe ", dar deja pentru a" ucide "inamicii în jocurile în cauză. Cursa cu roți pentru copii a fost înlocuită cu mașini sportive de curse online. Activitatea fizică în continuă scădere este în detrimentul sănătății și stării fizice a tinerei generații. Problema obezității din copilărie este globală. Și, deși o mare parte din acesta este rezultatul unei alimentații necorespunzătoare a copiilor, activitatea fizică redusă contribuie, de asemenea, în serios. Redarea unei biciclete pentru copii este o modalitate excelentă pentru copiii noștri de a face destulă activitate fizică în timp ce se bucură în natură. Odată ce putem scoate copiii noștri din tragerea internetului și adu-i înapoi pe roată, facem primul pas spre sănătatea lor. Copiii pot deveni aliatul nostru în lupta pentru a ne informa pe copii cu privire la importanța activității fizice. Este de datoria noastră să-i învățăm pe copiii noștri cât de important este sportul pentru ei. Nu există nici o modalitate mai ușoară de a le arăta cât de ușor, plăcut și interesant este sportul decât de a le obține pe roțile lor pentru copii. Prin introducerea lor pe roțile copiilor, le oferim copiilor noștri primele aripi și putem fi siguri că vor deveni tineri sănătoși și activi.

  Copiii urmează exemplul nostru și suntem obligați să încurajăm dorința lor naturală de mișcare. Dacă vrem ca copiii noștri să se bucure de o bicicletă, precum și de mișcarea ca întreg, suntem obligați să le oferim exemplul nostru personal. Prioritatea noastră primară este ca copiii noștri să fie sănătoși. De aceea trebuie să le învățăm dragostea mișcării. Ce asistenți mai buni decât pedalele? Odată ce le-au arătat calea cea bună, putem fi siguri că copiii noștri vor deveni tineri responsabili de starea lor fizică.

  Biciclete pentru copii 2

  impresionant - Biciclete pentru copii

  Pentru a le face pe copii să urce pe scaunele cu rotile pentru copii, beneficiile pentru sănătate ale traficului ar trebui să le fie arătate copiilor mici. Înainte de a fi încă bătrâni pentru rolurile primilor copii, activitatea fizică trebuia să devină o rutină în familie. Ce e mai minunat cu moștenitorii noștri care doresc să urce pe biciclete și să se bucure cu bicicleta cu noi? Părinții activi din punct de vedere fizic sunt un bun exemplu, astfel încât copiii lor au mult mai multe șanse să se bucure de sport pentru tot restul vieții. Bicicletele pot fi doar începutul unei vieți sănătoase de ciclism. Persoanele moderne aleg din ce în ce mai mult bicicletele ca principal mod de transport. De ce nu oferiți această oportunitate copiilor? Bicicletele sunt un vehicul excelent, deci dacă există o cale sigură spre școala copilului dvs., o puteți face în fiecare zi cu ajutorul bicicletei unui copil. Activitatea familială reprezintă un pas important spre o viață sănătoasă, calitativă și lungă.

   

  De ce sunt cele mai bune exerciții fizice?

  Noi, adulții, au atât de multe oportunități pentru activități sportive - sala de fitness, jogging, sport ekstemni, alpinism ... În timp ce copiii noștri sunt fie în săli de sport sau pur și simplu rula pe terenul de joacă. Biciclete pentru copii sunt un astfel de echilibru de important care oferă copiilor posibilitatea de a juca sport în aer liber cu familia și prietenii. Multe dintre sporturile practicate de către copiii mici ar putea fi prea prescriptive, prea consumatoare de timp și, uneori, chiar periculoase. Deci, biciclete pentru copii sunt mijloace optime prin care copiii pot primi ambele sporturi, dar, de asemenea, să se bucure de copilărie și de libertate. Copiii se pot simți cu greu obligați să conducă roțile pentru copii. Pentru că, în afară de ciclism, este un sport extraordinar, aduce și distracție uimitoare. Chiar inițial copiii se tem să se angajeze pe biciclete pentru copii, noi trebuie să le arătăm că căderile nu sunt neapărat un lucru rău. Da, ele fac parte din fiecare sport, dar noi trebuie să-i învețe că, după fiecare toamnă ne așteaptă în picioare. Și cât de mulți dintre noi amintiri zâmbet astăzi despre cum au învățat să gestioneze biciclete primele sale pentru copii. Biciclete pentru copii pot învăța copii să iubească mișcarea, un sentiment de discipline și de sport. Și odată ce a aflat de acest lucru, ei ar putea alege cu greu un ecran de computer în fața copiilor de echitatie biciclete. Și cine știe? Este bine ca copilul dvs. să ascundă un viitor campion în ciclism.

   

  Cum sa alegi copiii potriviti pentru copiii nostri?

  Cum iubesc copiii roțile copiilor noștri?

  Biciclete pentru copii 3

  selecta - Biciclete pentru copii

  Ca și în cazul bicicletelor pentru adulți și bicicliști, cele mai importante sunt siguranța și confortul. Și, bineînțeles, dimensiunea roților diferite ale copiilor. Trebuie să judecăm mărimea potrivită a scaunelor cu rotile pentru a ne asigura că copiii noștri simt cel mai bine pe ele. Roțile prea mici pentru copii nu vor fi confortabile pentru copii. Roțile prea mari ale copiilor pot fi chiar periculoase. Dacă roțile sunt prea mari, copiii vor avea dificultăți în conducere, ceea ce poate cauza căderi și răniri. Modelele de biciclete pentru copii de pe site-ul nostru velomsters.com au dimensiuni detaliate pentru a vă ajuta să navigați fără probleme la mărimea potrivită. Dimensiunea anvelopei este de 12, 16, 20 sau 24 inci. Cele mai mici dimensiuni ale roților pentru copii sunt, de asemenea, potrivite pentru copiii de 3 ani. Deci, dacă doriți să începeți învățarea timpurie despre ciclism, nu trebuie să așteptați. Roțile trebuie să fie fabricate din materiale de înaltă calitate pentru a vă asigura siguranța și liniștea copilului. O calitate minunată a roților pentru copii este aceea că pot exprima preferințele copiilor înșiși. Băieții pot alege modele care arată ca super-eroi, iar fetele pot alege din culorile pastelate atât de iubite de ei. Roțile trebuie să fie ușor de manevrat și de asemenea să fie manevrătoare. Noi, la velomasters.com, oferim exact acele modele. Aveți încredere în site-ul nostru, astfel încât să vă puteți lăsa în siguranță copilul "în mâinile" celui mai bun prieten al lui - bicicleta!

  Bicicletele pentru copii poate fi cu pedale sau fără pedale (biciclete de echilibrare), care ajută la dezvoltarea echilibrului la o vârstă fragedă și ușurează conducerea unei biciclete normale într-o etapă ulterioară. Dimensiunile bicicletele pentru copii sunt de 12", 14", 16“, 18", 20", 24" și 26“ inch, ca mărime potrivită se determină de vârsta copilului, dar un rol important joacă și creșterea cu avansarea anii , deoarece se primesc schimbări mai mari. Se recomandă consultare cu un specialist. Pentru copiii care nu au fost supuse unei biciclete de echilibrare sunt și convenționale cu roți ajutori, în mod intenționat la 18" nu pentru a construi obiceiuri răi ci pentru a trece la etapa următoare care dezvoltă alte abilități. Bicicletele pentru copii până la 18" sunt la o viteză, dar 20" cu mai mult. Toate biciclete pentru copii ( cu pedale) sunt cu frână fără contor pentru a stabili obiceiuri corecte a copilului, care îl va ajuta cu orice bicicleta mai mare. Ciclismul dezvoltă coordonarea, sistemul cardiovascular, sistemul musculo-scheletice, îmbunătățește imunitatea și circulația. Este foarte recomandat să folosiți cască și lumini.


  Copii - primele aripi ale copiilor noștri
  De ce sunt cele mai bune exerciții fizice?
  Cum sa alegi copiii potriviti pentru copiii nostri?
  Cum iubesc copiii roțile copiilor noștri?