• Livrare gratuită de biciclete și scutere
 • 30 de zile dreptul de a returna marfa
 • Livrare rapidă
 • Oras / Trekking

  Categorii
  Filtru

  Biciclete  Oras / Trekking Bicicletelor Urbane pentru Dvs.

  Poduri urbane - necesitatea modernă
  De ce motociclete urbane câștigă popularitate?

   

     Există numeroase invenții umane care au schimbat istoria pentru totdeauna. Probabil, fiecare dintre noi poate lista instantaneu un număr de astfel de articole - electricitate, mașină, telefon, calculator, internet ... Bicicletele sunt, fără îndoială, printre aceste invenții. De la bun început, a ocupat o mare parte din viața de zi cu zi a întregii omeniri, deoarece gândul omului modern este din ce în ce mai îndreptat spre ciclism ca mod ecologic și ieftin de transport. Bicicletele orașului devin din ce în ce mai populare.

  Biciclete pentru oras 1

  Extrem de bine - Biciclete pentru oras

  Poate că oamenii au devenit conștienți în final de necesitatea de a reduce poluarea globală. În timp ce în regiunile mai puțin dezvoltate ale lumii bicicleta este un ajutor în lupta pentru supraviețuire, în țările dezvoltate, bicicletele urbane sunt mai mult un mod inteligent, practic și ecologic de mișcare. În multe dintre țările sărace din lumea a treia, bicicleta este principalul și singurul mijloc de transport.Interesant în acest context este tendința oamenilor moderni, mai ales în Europa, de a paria din ce în ce mai mult pe biciclete urbane în loc de mașini sau de transport urban. Ca un bonus, faptul că bicicletele urbane sunt probabil cel mai ieftin mod de transport pe care îl putem folosim.

   

  Caracteristici atractive ale bicicletelor urbane

  Bicicletele de oraș sunt, de obicei, concepute pentru călătorii lungi, scurte sau moderate, prin zone relativ uniforme. Bicicletele de oraș sunt situate în toate părțile lumii, deosebit de populare în Europa. Bicicletele urbane sunt un tip specific de biciclete care sunt adaptate în mod specific la condițiile mediului în care sunt utilizate. Numai în scopul lor, bicicletele urbane se bazează mai mult pe confortul maxim pe bicicletă decât pe dezvoltarea vitezelor mari și creșterea productivității. Datorită acestor caracteristici, scaunele pentru biciclete urbane trebuie să ofere bicicleta cu o poziție în picioare. Scaunele pentru biciclete urbane sunt mai moi și mai largi decât cele ale modelelor sportive și de curse. Bicicletele urbane au în majoritatea cazurilor mai puține viteze și sunt mai grele decât bicicletele rutiere. Dacă vă îngrijorați că nu vă puteți purta obiectele personale în timpul ciclismului, bicicletele urbane oferă în mod deliberat ocazia să atârna un sac de bagaje pe ele. Bicicletele urbane trebuie să îndeplinească mai multe condiții pentru a asigura o călătorie sigură și plăcută. Bicicletele urbane trebuie să aibă încredere să te ducă la locul unde ai plecat. Bicicletele urbane trebuie, de asemenea, să fie ușor de manevrat, în special la viteze mici și medii tipice mediului urban. Nu trebuie să subestimați sănătatea și calitatea componentelor urbane de biciclete pe care le utilizați. Nu uitați frânele eficiente. Bicicletele urbane ar trebui să fie pregătite să reziste găurilor și bordelor, care sunt principala teamă a motocicliștilor începători în mediul urban. Pentru a fi sigur despre aceste calități - încredere velomasters.com. În site-ul nostru puteți alege de la biciclete urbane de înaltă calitate. Vă oferim o calitate excelentă și siguranță pentru a obține cele mai bune rezultate din ciclism.

   

  De ce alegem bicicletele pentru transportul nostru?

  Biciclete pentru oras 2

  Extrem de calitate - Biciclete pentru oras

  Oamenii spun că omul liber este cel a cărui viață depinde de cât mai puțini factori externi. Dacă alegem biciclete urbane ca principala noastră cale de mișcare, devenim aproape stăpâni ai mobilității noastre. Dimineața poate fi ușor evitată. Se elimină aproape în întregime oportunitatea de a pierde minute prețioase și chiar de ore petrecute în blocaje de trafic. În aproape toate orașele, chiar și cele mai mici, sunt prevăzute benzi speciale, care pot face biciclete destul de calm și în condiții de siguranță ale orașului. Contrar opiniei unor critici de ciclism, puteți folosi biciclete urbane în aproape toate condițiile meteorologice. Nimeni nu neagă importanța pentru planeta noastră a beneficiului de mediu al deciziei dvs. de a călători cu bicicletele orașelor. Dar bicicletele urbane, în afară de a ajuta natura, îngrijesc sănătatea ta. Ciclismul, în toate formele sale, are grijă de forma sportivă, tonul și bună dispoziția ta. Bicicletele de oraș reprezintă o soluție excelentă pentru persoanele care nu au destul timp liber să-și exercite. Aveți posibilitatea de a alege - puteți ajunge la locul de muncă cu mașina, pierzându-vă puțin timp liber în trafic. Dar vă puteți asigura și activitatea fizică de zi cu zi, profitând de toate avantajele oferite de bicicletele urbane. Chiar dacă nu se poate renunța la mașină, puteți obține în continuare o bicicletă urbană și de a depăși distanțe mai scurte cu ea. Puteți, de asemenea, să-l utilizați ca ajutor pentru plăcerea plăcută de duminică. Mai ales dacă nu ai timp pentru plimbări lungi. Una dintre cele mai plăcute calități ale bicicletelor urbane este grija pentru bugetul dvs. Odată ce ați investit într-un model de calitate, sunteți gata să vă bucurați de transportul zilnic la un cost minim. Întreținerea bicicletelor urbane nu poate fi comparată cu întreținerea mașinilor. Bicicletele orașului necesită îngrijire, dar dacă păstrați bicicleta în formă, costurile dvs. de transport vor deveni zero. Noi cei de la oferta velomasters.bg modele care îndeplinesc toate condițiile pentru a se bucura în condiții de siguranță și confortabil aventura sunt diferite. Oferim modele minunate, cu 0% dobândă la cumpărare, precum și reduceri atractive. În timp ce alte conducere sau de luptă pentru locuri în transportul public, vă puteți simți bine timp prekrarvayki afară și contemplam tot în jurul valorii de ceea ce omit drivere.

   

  Urmați exemplul oamenilor moderni care aleg biciclete urbane

  Biciclete pentru oras 3

  Informații despre - Biciclete pentru oras

  Schimbarea autoturismelor cu bicicletele orașului poate schimba viața ta. Ca și viața tuturor. Cercetările arată că Europa vizează în mare măsură acest mod de transport. Olanda oferă un mare exemplu pentru întreaga lume modul în care bicicletele urbane pot fi mod inteligent, ecologic și ieftin de a călători. Studiile arată că 30% dintre olandezii folosesc bicicletele urbane ca transport primar. Tendințele trebuie să crească acest procentaj. Țara are propria politică care încurajează ciclismul urban în rândul copiilor și adulților. Țările scandinave au, de asemenea, un procent ridicat de biciclete urbane. Cele mai multe biciclete urbane din Europa sunt construite în așa fel încât să reziste la orice condiții meteorologice și utilizarea de zi cu zi. În Bulgaria, procentul celor care folosesc biciclete urbane este relativ mică, dar beneficiile sunt suficiente pentru a schimba trendul. Urmând exemplul multor țări europene dezvoltate, putem economisi efort timp, bani și efectele nocive ale masinile lor. Alegerea biciclete de oraș, vom alege petrecere a timpului liber, sănătate și umor bun.

   

  Mai multe despre bicicletele urbane:

  Biciclete urbane sunt o categorie specială de biciclete, care sunt proiectate pentru confort maxim în timpul conducerii în condiții urbane. Ele se disting prin cadrele lor practice, care pot fi oțel sau aluminiu. Dimensiunea anvelopei este de obicei de 26 "sau 28". Biciclete urbane poate fi una sau mai multe viteze (interne și externe). Furcile sunt rigide sau umede (cursa 60 - 80 mm). Frânele sunt simple. Tipic pentru biciclete urbane trunchi de coș, a protecțiilor și faruri cu dinam (intern sau extern) sau baterii.

  Biciclete sunt o încrucișare între munte și biciclete rutier, prin urmare, un alt nume lor (hibrid). Acestea sunt din oțel, aluminiu sau cadru de carbon, cu dimensiunea pneurilor este de 28“. La fel ca bicicletele de drum, dar se disting prin cârma lor drept și a benzii de rulare ușor mai mare de anvelope. Poate fi frânele obișnuite sau a unui disc .


  Caracteristici atractive ale bicicletelor urbane
  De ce alegem bicicletele pentru transportul nostru?
  Urmați exemplul oamenilor moderni care aleg biciclete urbane
  Mai multe despre bicicletele urbane