• Livrare gratuită de biciclete și scutere
 • 30 de zile dreptul de a returna marfa
 • Livrare rapidă
 • Sosea

  Categorii
  Filtru

  Biciclete

  1 2 3

  Bicicleta pentru sosea pentru Dvs.

  Bicicletele de șosea sau „runner“ , cum multe ori este numit este o mașină de viteză, care este proiectată așa ca să poate vă aduce pe drum sau șosea cît mai rapid pe un loc la distanță așa mare cît pot să rezistez picioarele. Aspectul general de roți rutier nu sa schimbat general de 50-60 de ani, dar detaliile au fost mult dezvoltate. Elementele caracteristice care îl fac leno cunoscut și perceptibil între celelalte biciclete sunt următoarele:

   

  Traseele bicicletei - trufa ascunsă a tuturor motocicliștilor

  Bicicleta pentru sosea 1

  Vezi sugestiile noastre - Bicicleta pentru sosea

  Biciclete de pantofi - o modalitate ecologică de a călători! Una dintre cele mai interesante experiențe de ciclism pe care le puteți oferi este bicicleta. Termenul biciclete rutiere este folosit pentru acest tip de roți, special concepute pentru deplasări de mare viteză pe drumuri asfaltate. Trebuie remarcat că bicicliștii nu sunt potriviți pentru bicicliști începători. Trebuie să aveți cel puțin puțină experiență în ciclism înainte de a vă deplasa la biciclete. Cu toate acestea, nu trebuie să vă fie frică să experimentați alegerea bicicletelor rutiere. Ciclismul de ciclism are adepții săi din întreaga lume. Mersul pe bicicletă este o alegere excelentă pentru bikerii dornici de a-și exersa activitatea preferată însoțită de un element extrem. Rularea bicicletelor rutiere vă poate arăta noi dimensiuni în ciclism pe care nu ați bănuit-o. Un procent enorm de bicicliști care se bucură de plăcerea de a conduce acest tip de bicicletă sunt totuși fani. Dacă sunteți încă în căutarea pentru ceva pentru a vă convinge definitiv că bicicletele rutiere sunt alegerea perfectă pentru dvs., întoarceți-vă ochii la unele canal de sport. Veți vedea imaginile care îți taie răsuflarea de pe laturile pe care motocicliștii profesioniști le traversează în timpul turneelor ​​lor. Această natură atractivă vă poate atrage și vă poate convinge să luați decizia finală pentru a obține modele clasice de biciclete rutiere. Poate că vă ascundeți un atlet care nu va da numele marilor cicliști de renume mondial. Dacă, totuși, nu sunteți destul de încrezător în ceea ce privește realizarea ciclismului, cel puțin trebuie să vă asigurați că trebuie să vă îmbunătățiți forma sportivă. Nu trebuie să menționați beneficiile pentru sănătate ale conducerii bicicletei de pe corp. Pe măsură ce vă gândiți să cumpărați un model de la echipa de bicicliști, ați ales deja calea sănătății. Dacă sunteți deja pe biciclete rutier și doar caută unul nou, puteți avea încredere velomasters.com. Vă oferim modele minunate pe care le puteți răsfăța cu siguranță în hobby-ul dvs.

   

  De ce sunt bicicletele rutiere atât de preferate printre cei care iubesc ciclismul?

  Biciclete pantofi - comanda acum! Unele surse pun biciclete rutiere și biciclete de curse într-un singur număr. Însă altele fac mai clară definiția bicicletelor rutiere, diferențiându-le ca o specie distinctă, cu specificul lor. Bicicletele de biciclete sunt special concepute pentru a vă lua cât mai departe și cât de repede puteți să le gestionați. La prima vedere - de la invenția sa până în prezent, bicicletele rutiere nu s-au schimbat în special prin designul lor. Fiecare parte a acestuia este concepută pentru a vă oferi o plăcere și un confort maxim în ciclism. Deși forma de bază a bicicletelor rutiere nu sa schimbat de-a lungul anilor, unele detalii au fost rafinate, iar acum bicicletele sunt mai bune decât oricând. Unii oameni chiar numesc biciclete rutiere "sportivi" doar pentru ai distinge de curse. Bicicletele sunt înguste (23-25 ​​mm). Pompe cu presiune ridicată (7-14 bar). Volanul este curbat, asemanator cu claxonul, pentru a oferi ciclistului pozitia aerodinamica dreapta pentru ciclism. Aceasta reduce, de asemenea, rezistența la aerul de conducere. Rama este inima tuturor tipurilor de biciclete rutiere. Prin aceasta, se exercită controlul primar. Materialele din care sunt fabricate bicicletele rutiere sunt aluminiu, titan, crom, molibden, carbon. În Rousse este singura mașină din Bulgaria care redimensionează ciclistul. La sfârșitul procedurii, primiți o recomandare exactă nu numai pentru dimensiunea cadrului, ci și pentru tipul de scaun adecvat pentru structura dvs. de acționare. De asemenea, veți primi o recomandare cu privire la lungimea exactă a macaralei potrivite pentru dvs. Cu toate aceste linii directoare, vă puteți asigura un confort fără precedent și traume fără ciclism.

   

  Biciclete de pantofi - Verificați toate bicicletele!

  Bicicleta pentru sosea 2

  O mare varietate de - Bicicleta pentru sosea

  Bicicletele biciclete fac parte din familia de biciclete rutiere. Această bicicletă este fabricată exclusiv pe roți. Opțiunea lor urbană este numită "fix". Aceste roți sunt incredibil de ușoare datorită absenței frânelor, a derailleurului, a unei casete și a unei alte plăci. In acest tip de curse biciclete butuc spate este cuplat permanent, iar suspensia este realizată numai prin rotirea brațului pedalier. Alte biciclete sunt cele pentru colocros. Acestea sunt concepute pentru terenuri care sunt un amestec de drumuri, drumuri murdare, câmpuri noroioase, pajiști și altele. Ei au un graifer mai pronunțat și anvelope oarecum mai largi decât de obicei pentru bicicliștii rutieri. "Ceasornicarul" sau roata triatlonului face parte din tipul de biciclete rutiere. Este proiectat pentru concursuri de ceasuri unde se caută aerodinamică maximă. Acest lucru este valabil mai ales pentru cursele individuale, în cazul în care concurentul este expus la rezistență la aer în orice moment. Acest lucru se datorează regulii concurenței de a nu profita de fluxul de aer al altor participanți. În acest tip de bicicletă rutieră, este căutat cel mai bun set de detalii, caracteristica cea mai distinctă fiind aerobarul sau biciul cu cocoș. Permite ciclismului să aibă o poziție aerodinamică mai bună. Confortul acestui tip de biciclete rutiere este în fundal datorită duratei scăzute a cursei. De asemenea, controlul acestui tip de biciclete rutiere este scăzut, deoarece disciplina nu este dificilă din punct de vedere tehnic. Tipul de biciclete rutiere tip turistic este proiectat pentru a oferi un confort maxim pe distanțe lungi și pentru a transporta încărcături, cum ar fi echipamente de camping. Componentele acestui tip de biciclete sunt proiectate pentru a rezista sarcinii. Capacele sunt foarte sănătoase, iar tipul bicicletelor rutiere are mai multe spite decât bicicletele obișnuite. Deși mai grele, bicicletele turistice rutiere rămân destul de confortabile. Indiferent de tipul de biciclete pe care îl preferați, puteți fi sigur că velomasters.com va găsi opțiunea optimă pentru dvs. Drumul cu bicicleta poate fi o adevarata aventura. Dacă vă place ciclismul, dar sunteți obișnuit biciclete sau plimbări cu bicicleta în parc urban, poate mersul cu bicicleta a devenit o rutină pentru tine. Dacă mai aveți nevoie de puțin mai multă adrenalină, bicicletele pe șosea o pot oferi! Acestea oferă combinația perfectă de sport activ, adrenalină și o experiență deplină în natură. Dacă puteți combina ciclismul urban cu bicicleta pe șosea, atunci puteți spune în mod clar că ciclismul a devenit stilul tău de viață. Chiar dacă nu sunteți un începător în ciclism și ați câștigat deja o experiență considerabilă, puteți alege unul dintre modelele noastre velomasters.com. Cu modelele noastre vă puteți îmbunătăți atât forma, cât și toate înregistrările sportive realizate până acum.

  În ce altceva trebuie să te gândești când cumperi biciclete rutiere? Acum a devenit clar faptul că calitatea materialelor din care sunt fabricate materialele rutiere nu trebuie compromisă. Siguranța dvs. ar trebui să fie condiția care vă ghidează la alegerea unei biciclete viitoare. Confortul este, de asemenea, ceva de reținut atunci când alegi. Noi, la velomasters.ro, oferim o calitate fără compromisuri. Vă puteți baza pe toate modelele de biciclete rutiere pentru a vă oferi confortul necesar. Desigur, atunci când alegeți biciclete rutiere, asigurați-vă că aveți suficient echipament pentru ciclism. De asemenea, puteți avea încredere în acest echipament la velomasters.com, unde puteți să comandați tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă asigura siguranța și confortul. Drumul cu bicicleta este o experiență care necesită atenție la pregătire. Cu toate acestea, odată ce aveți încredere în noi, vă veți putea bucura de orele de ciclism care urmează.

  Mai multe despre bicicletele rutiere: Racing biciclete sau „runner“ ori de câte ori se face referire ca o mașină de viteză, care este proiectat astfel încât să puteți lua pe drum sau asfaltate RUTE vyzmozhno loc rapid cel mai experimentat atât de la distanță după cum puteți izdyrzhat picioare. Genul vynshen totală de roți rutier nu sa schimbat generală de 50-60 de ani, dar detaliile au fost supuse mare de dezvoltare. Caracteristicile distinctive care o fac abia recunoscuta si deosebita printre alte biciclete sunt dupa cum urmeaza:

  Ghidoane - se aseamana cu coarnele berbecului și este caracteristica cea mai importanta de aspectul bicicletei. Este construit așa ca stativul biciclistului să fie aerodinamică și cu cît mai posibil cea mai mică rezistență a aerului.

  Anvelopele - sunt de 23-25 ​​mm înguste, pompare se face la presiune ridicată de C7-14 bar, fără graifer sau cu un mic, pentru mai mică rezistență a aerului.

  Frame - este fabricată din aluminiu, titan, crom, molibden, carbon și altele. Este extrem de important atunci când cumpărați o bicicletă de șosea alegerea dreaptă de mărimea și geometria cadrului. În or. Ruse este singura de unicitatea sa 3D mașină în Bulgaria pentru dimensionarea bicicliștilor, care la sfârșitul măsurării vine cu recomandări specifice nu numai pentru dimensiunea cadrului, dar, de asemenea, pentru tipul de sa potrivită pentru oasele pelviene ale clientului, cât și lungimea brațului pedalier (lucruri de mare importanță pentru confortul viitor și lipsit de accidente ciclism).

  Bicicleta pentru sosea 3

  Impresionant - Bicicleta pentru sosea

  Bicicletele de șosea sunt mai multe tipuri, depinde de scopul lor. Fără să pretindem să fim exhaustivi, iată câteva dintre ele:

  Bicicletele de pista - se conduc numai pe hipodrom ca opțiunea lor fezabilă urbane se numește „Fix“. Acestea sunt incredibil de ușoare din cauza lipsei de frâne, saboți, casetă și o a doua placă și să stea incredibil de frumos în mediu urban! Hub-ul din spate este în mod constant și angajarea de frânele este doar cu rotirea brațului pedalier. Stilul de comandă al bicicletei este un pic necunoscut, dar cu experiență rapid se asimilează și devenă iubit.

  Kolokros - biciclete care seamănă cu acei de șosea, sunt proiectate pentru terene, care sunt amestec de șosea, drumuri negre, noroi, adică provocările la această variantă de biciclete de șosea devin mari și puterea aici este de o mare importanță. Ei au un ghear pronunțat și pneuri puțin mai mari decât normale de drum în timp ce menține țoalele.

  Biciclete „watch“ sau triatloana (diferența este minimă) - a fost creat pentru concurse cu ceas in care se cauta aerodinamica maximă, în special curse individuale, în cazul în care particicpantul tot timpul este expus rezistenței aerului din cauza unor reguli care nu permite utilizează fluxul de aer al celorlalți participanți. Aici se caută cea mai bună combinație de detalii deoarece caracteristica distinctivă a bicicletei „watch“ rămâne aerobarul sau „praștia“. Ea permite particicpantului să ia o poziție aerodinamică mai bună. Confortul în aceste biciclete stă pe locul doi, deoarece concursurile durez puțin. De asemenea, controlul roților este minim, deoarece disciplina nu este atât de dificultă din punct de vedere tehnică.

  Bicicletă de turism - acestea sunt construite pentru a oferi un confort pe distanții lungi și pentru a transporta greutați, ca echipament de camping. Rama și componentele sunt construite pentru a rezista încărcături și greutați. Capacele sunt foarte puternice și mai spuse ca de obicei. Deși mai grele, aceste biciclete sunt destul de confortabile.


  Traseele bicicletei - trufa ascunsă a tuturor motocicliștilor
  De ce sunt bicicletele rutiere atât de preferate printre cei care iubesc ciclismul?
  Biciclete de pantofi - Verificați toate bicicletele!