+40 730871151 info@velomasters.ro

Cum sa fac o comanda online

 

1. Din pagina produsului ales alegeti marimea dorita (daca exista o astfel de optiune) si dati clic pe butonul "Adauga la cumparaturi"

 

2.Din "fereastra" care apare alegeti cantitatea dorita si continuati cu cumparaturile sau faceti clic pe butonul "Du-te la numerar" pentru a finaliza comanda.

 

 

 

3. Din aceasta pagina din nou aveti posibilitate sa schimbati cantitate de produsul ales, cum si sa eliminati produse din cos. Continuati inainte prin clic a butonului "Du-te la numerar".

 

4. Introduceti urmatoarele date pentru livrare: Nume si Familie, telefon, e-mail, locatie si adresa de expediere. Alegeti mod de plata preferat. Cititi conditiile de tranzactionare online si apasati butonul "Continua".

 

 

5. Verificati din nou dateve Dumneavoastre, modul de plata si continutul cosului. Daca totul este in regula, apasati butonul "Comand"

 

 

6. Daca ati ales mod de plata prin card de credit, apasati butonul cu logo bancii, pentru a continua procedura de plata.

Carde acceptate: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, VPAY

Restrictii:
- Va rugam, faceti atentie, ca cardul dnv. V PAY sau MasterCard Electronic va fi acceptat numai, daca este registrat in participarea in scheme pentru online autentificare Verified by Visa sau MasterCard SecureCode.

- Va rugam, verificati daca cardul dnv. este deschis de editorul pentru tranzactii in Internet
- Suma maxima pentru tranzactii este 10 000 lv.

Valuta de transfer pentru o plata cu card este in leva bulgara (BGN). Daca exist preturi în alte valute, altele decat leul bulgaresc, pe site, acestea sunt doar pentru scopuri informationale si nu pot fi exact aceleasi ca si suma facturata pe card in aceeasi valuta.

 

7. Deschide se pagina de plata a Bancii noastre (UBB), unde introduceti datele de pe card. Daca sunteti inregistrate in schemele de autentificare Verified by Visa sau MasterCard SecureCode se deschide pagina de autentificare bancii dnv. emitentă, unde introduceti parola pentru autentificare.
Datele, care trebuie sa fiu completate pentru plata prin card:

- Detaliile cardului (numarul, data de valabilitate, codul de securitate din 3 cifre, numele titularului cardului, adresa)

- Pentru a va identifica ca detinatorului de card, serverul de plata al bancii noastre de service sprijina schemele de autentificare ale organizatiilor internationale de carduri - Verified by VISA si MasterCard SecureCode. Daca sunteti inregistrate de banca emitenta in aceste dispozitive de securitate de la pagina dvs. de ecran va aparea pagina pe care puteti introduce parola de autentificare.

- Conditii pentru o tranzactie succesa cu carduri:

- Autentificarea clientului cu succes in cazul in care titularul cardului este inregistrat in schemele de autentificare Verified by Visa sau MasterCard SecureCode

Completati informatiile corect si faceti clic pe butonul "Trimite".

 

 

 

 

8. Dupa tranzactie succesa (autorizare primite) pe ecran este afisat mesajul tranzactional care contine confirmarea comenzii si mai multe informatii cu privire la plata.

* Pentru a va proteja de frauda in timpul de plata cu Visa sau MasterCard, aplicam cele mai bune practici recomandate de organizatiile internationale de carduri:
- Securitatea la introducere si transmitere datelor cardului sunt furnizate folosind protocolul SSL pentru a cripta conexiunea dintre serverul nostru si plata bancii noastre de service
- autenticitatea cardului dvs. este verificata prin introducerea unui cod de securitate (CVV2)
- in plus, pentru a va identifica ca detinator serverul de plata de card al bancii noastre de service sprijina schemele de autentificare ale organizatiilor internationale de carduri - Verified by VISA si MasterCard SecureCode, in cazul in care sunteti inregistrat pentru a le folosi.