• Livrare gratuită de biciclete și scutere
 • 30 de zile dreptul de a returna marfa
 • Livrare rapidă
 • Intretinerea Bicicletei

  Categorii
  Filtru

  Intretinerea Bicicletei

  Intretinerea Bicicletei pentru Dvs.

  Intreținerea este o parte indispensabilă a funcționării bicicletei, ca orice mașină. Intreținerea corespunzătoare asigură o performanță optimă a bicicletei.

   

  Curățarea: Cea mai ușoară metodă de curățare a lanțului este utilizarea unei cârpe uscate pentru a obține o curățare bună, dar există multe părți mici și detaliate greu accesibile, iar acest lucru are un efect mai mult cosmetic. Pentru a face acest lucru, ar trebui să utilizați un detergent special pentru biciclete. El curăță și degresează adânc, în timp ce păstrează acoperirea componentelor, ceea ce îl deosebește de degresorii obișnuiți. Dacă lanțul este ruginit, va fi necesar să îl înlocuiți cu un nou.

   

  Lubrifiere: Exista diferite tipuri lubrifianți pentru biciclete, alegerea acestora depinde de condițiile in care va fi utilizată bicicleta. Lubrifianții sunt pentru un timp umed sau uscat, dar exist și universale. Pentru cicliștii care caut o performanță optimă există un lubrifiant special.

   

  Sfaturi generale: Atunci când conduceți în condiții meteo nefavorabile, este obligator curățarea și lubrifierea regulată a bicicletei. În caz contrar, viață componentelor de acționare va fi mult mai scurtă. In uma ajungem la coroziune, care este un proces ireversibil. Pe lângă zgomotul care este neplăcut pentru toți există și o dificultate în conducere. În condiții normale, este de dorit să efectuați această procedură cel puțin o dată pe lună, cu excepția cazului în care faceți un kilometraj mare, atunci ar trebui să fie mai frecvent. Dacă nu aveți cunoștințele necesare sau pur și simplu nu aveți timp să faceți acest lucru, puteți lăsa bicicleta dumneavoastră la noi și noi vom avea grijă de ea.