• Livrare gratuită de biciclete și scutere
 • 30 de zile dreptul de a returna marfa
 • Livrare rapidă
 • Echipament

  Categorii
  Filtru

  Echipament
  1 2 3 4

  Termo linjerie și Echipament cu Carbon

  Termo lenjerie - condiția neglijată pentru ciclismul perfect
  De ce este lenjeria termică atât de importantă?

   

  Îmbrăcăminte termică - îmbrăcămintea necesară. Știm cu toții condițiile de bază pentru o experiență perfectă pe bicicletă. Există mai multe elemente necesare pentru aceasta. Avem nevoie de bicicleta perfectă pentru noi, pe deplin adaptată fizicii, dorințelor și intențiilor noastre. De asemenea, avem nevoie de echipamente confortabile și sigure, însă rolul nostru este, în multe cazuri, subestimat. Fiecare dintre noi care este serios implicat în ciclism trebuie să fie perfect echipat. Dintre acestea, nu numai confortul și siguranța, ci și sănătatea noastră. Lenjeria termică este elementul obligatoriu al acestui echipament, pe care nu ar trebui să-l neglijăm. Lenjeria termică ne poate salva multe dintre problemele care au continuat cu bicicleta în condiții meteorologice grele ar putea să ne aducă. Investiția în lenjerie termică este o investiție în confortul nostru. Lenjeria termică este un element obligatoriu pentru toți motocicliștii profesioniști. Exemplul lor ar trebui să fie urmat și de noi. Fluctuațiile în alegerea lenjeriei termice pot fi grave, având în vedere numeroasele mărci care oferă astăzi produsele lor pe piață. Materialele din care se fabrică lenjeria termică sunt și zeci. Din fericire, tendința este pozitivă, calitatea materialelor pentru lenjerie termică crește. Lenjeria termică este un element atât de important al echipamentului care ne va ajuta să ne bucurăm de ciclismul complet. Nimeni nu neagă că ciclismul este un sport dur. De aceea, componentele altele decât bicicleta în sine sunt atât de importante încât să ne putem bucura cu adevărat. Este corect să aveți grijă de condițiile prealabile înainte de a trece la o tranziție serioasă de biciclete. Purtarea lenjeriei termice arată îngrijirea corpului nostru. Dacă alegem să ne angajăm serios în ciclism, trebuie să fim pe deplin responsabili pentru acest lucru, iar purtarea lenjeriei termice este o dovadă a intențiilor noastre. După ce am ales să ne menținem forma sportivă cu bicicleta, trebuie să acordăm o atenție maximă gândirii cum să fim protejați. Acest lucru se referă nu numai la alegerea bicicletei însăși, ci și la alegerea a ceea ce este bine să poarte pentru ciclism. Iar răspunsul la această întrebare este relativ simplu - lenjeria termică.

   

  De ce alegeți lenjeria termică din magazinul nostru?

  Termo linjerie 1

  Tipuri - Termo linjerie

  Dacă folosiți bicicleta pentru călătorii scurte, în special în zonele urbane, în principal, ca o simplă metodă de transport (un sănătos și ecologic, desigur) echipamente speciale, atunci probabil că nu aveți nevoie. Dar pentru toate celelalte utilizări ale bicicletei, este obligatorie. Îmbrăcămintea termică este necesară pentru tranziții mai lungi. Cu echipament, inclusiv lenjerie termică, vă veți simți relaxat și protejat chiar și în condiții meteo nefavorabile.

  La velomasters.ro vă oferim modele de înaltă calitate pentru lenjerie termică și echipament termo-fibră de carbon. Lenjeria termică este fabricată în Italia și are fibră de carbon. Învelișul termic și alte echipamente termice ajută la reglarea temperaturii corpului. Lenjeria termică scoate transpirația de la țesătură și îi îngrijește pielea să rămână uscată. Lenjeria termică pe care o oferim realizează acest lucru cu Carbon Underwear®. Această țesătură are cea mai mică greutate a tuturor materialelor de pe piață. Așa cum am spus deja, lenjeria de corp termică este în zilele noastre zeci, dar în magazinul nostru veți găsi numai cele mai bune! Zonele cu densitate scăzută a lenjeriei noastre termice sunt fabricate din fibră de carbon. Pe lângă faptul că au proprietăți termoizolante, ele sunt, de asemenea, extrem de durabile. Lenjeria termică din această țesătură este de asemenea extrem de ușoară. Stofele de lenjerie termică din această țesătură sunt foarte blând și practic invizibile pentru ochiul uman. Țesătura ajută la crearea de micro-găuri care permit transpirația să treacă prin ele și pielea rămâne uscată. Dryarn® - fibre poliamidice și poliuretanice completează structura termo-lenjerie. Ele contribuie la calitatea lenjeriei termice cu caracteristici cum ar fi termoreglarea, rezistența la apă, flexibilitatea, durabilitatea. Aceste fibre nu se uzează nici nu își pierd forma originală. Cusătura patentată a SIXS, combinată cu polipropilenă, în țesăturile termo-lenjerie, creează o combinație perfectă. Lenjeria termică permite o permeabilitate mai mare a transpirației decât de obicei. Carbon Underwear® îmbrăcămintea termică îți îngrijește pielea și o protejează de bacterii și de praf. Această lenjerie de corp termică de înaltă calitate elimină mirosurile neplăcute și riscul de alergii. Printre altele, lenjeria noastră termică are calitatea de a se usca aproape instantaneu.

  Termo linjerie 2

  Vezi sugestii - Termo linjerie

  Pe lângă faptul că alegerea potrivită a materialului pentru lenjeria de corp termică este atât de importantă, trebuie să facem cumpărăturile chiar mai bine cu sezonul de ciclism. Lenjeria termică este de obicei împărțită în vară și iarna, dar există și modele care sunt potrivite pentru toate cele patru sezoane. Veste de încălțăminte de vară oferite de Super Light Carbon Underwear®. Această problemă este termoregulatoare. De asemenea, este super-respirație și cântărește cu 36% mai puțin decât Carbon Underwear®. Acest tip de lenjerie termică este potrivit pentru ciclism la temperaturi de peste 25 de grade. La celălalt capăt se află lenjeria termică de iarna Thermo Carbon Underwear®. Acesta este lenjeria termică potrivită pentru temperaturi de ciclism mai mici de 5 grade. Lenjeria adecvată pentru toate anotimpurile este de obicei folosită la temperaturi între 5 și 25 de grade. Evaluarea lenjeriei termice adecvate este extrem de importantă, mai ales dacă intenționăm o activitate fizică îmbunătățită. Bumbacul obișnuit absoarbe sudoarea. În prezența vântului sau a temperaturii scăzute, purtarea unor astfel de haine poate provoca răni foarte neplăcute. Un alt plus imens în favoarea utilizării lenjeriei termice și a bluzoanelor termice este că, cu ajutorul lor, puteți economisi o cantitate considerabilă de îmbrăcăminte. În general, lenjeria termică și echipamentul termic vă pot ajuta să vă mențineți cald și să lucrați și pentru confortul corpului. Folosind echipamentul termic, economisiți prea multă greutate din îmbrăcămintea ineficientă. Activitățile care predispun la dezvoltarea unei viteze înalte în prezența unui vânt puternic necesită utilizarea unor pene termice rezistente la vânt și bluze termice rezistente la vânt.

   

  Oferim lenjeria termică cea mai potrivită pentru toată lumea!

  Apreciem confortul și siguranța dvs., așa că am încercat să reunim bunurile de cea mai bună calitate. Deci, nu trebuie să alegeți între calitate scăzută și de înaltă calitate, ci doar să vă urmați preferințele personale. Pe site-ul nostru puteți găsi un sortiment larg de lenjerie termică. Cu toate acestea, echipamentul nu se limitează la lenjeria termică. De aceea, în magazinul nostru puteți găsi toate celelalte articole de echipament bun - sticle, căști, mânere, ochelari de soare și multe altele. Am avut grijă să oferim opțiuni optime atât pentru bărbați, cât și pentru femei. O atenție specială este acordată și celor care au o afinitate pentru sporturile de iarnă și ciclism. Privind produsele noastre în mod individual, veți găsi informații suplimentare pentru a îmbunătăți în continuare alegerea dvs. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt multi-scop și au aplicare în fiecare domeniu. Bine ați venit la magazinul nostru fizic pentru a afla mai multe despre produsele noastre sau contactați angajatul nostru pentru mai multe informații.

  Lenjerie termică cu calitate din fibre de carbon, proiectată și fabricată în Italia. Echipamentul termic ajuta la regularea temperaturii corpului, ia transpirația de materie și păstrează pielea uscată, datorită Carbon Underwear® (țesutul are cea mai mică greutate de toate tipurile de țesături de pe piață). Zonele de densitate joasă sunt create de fibre de carbon, care nu sunt numai extrem de durabile și ultra ușoare, dar, de asemenea, posedă calitați de izolare termică. Fibrele sunt foarte blânde și practic invizibile pentru ochiul omului. Acest lucru ajută la crearea micro-găurilor prin care trece transpirația și pielea este uscată tot timpu. Dryarn® - poliamide și fibre de poliuteren supliment combinație de fibre care contribuie proprietăți: termoreglare, rezistența la apă, flexibilitate, nu se învechesc și nu își pierd forma lor originală. Cusătura patentată SIXS în combinație cu polipropilenă, care este în tesatura, crează o combinație perfectă de absorbție neglijabilă și o permeabilitate mai mare a transpirației, comparativ cu alte materiale. Carbon Underwear® păstrează pielea și o protejează de bacterii și praf. Acest lucru eliminează riscul de alergii și mirosuri neplăcute. Se usuca imediat datorita capacitatii sale de a absorbi umezeala si lichidele.

  Termo linjerie 3

  Vezi sugestiile noastre - Termo linjerie

  În funcție de sezonul în care este folosită, lenjeria termică este împarțită pentru vară și iarna, cum există și 4 sezoane, care este universală. Lenjeria termică de vară vine cu lenjeria Super Light Carbon Underwear®(material textil termoregulator și super-respirabil, care este 36% mai ușor decât Carbon Underwear®) și este potrivit pentru temperaturi de peste 25 de grade, iar lenjeria termică de iarnă vine cu Thermo Carbon Underwear® (45% mai groasă decât Carbon Underwear®) este potrivit pentru temperaturi sub 5 grade. Lenjeria termică universală de 4 sezoane este potrivită pentru temperaturi între 5 și 25 de grade.

  Utilizarea lenjeriei termice este necesară indiferent de sezon, mai ales atunci când este vorba de o activitate fizică ridicată. Țesăturile simple din bumbac absoarbe transpirația și în prezența vântului sau a temperaturii scăzute, apare o răceală foarte neplăcută. Un alt plus în utilizarea pantalonului și bluzei termice este că economisiți o cantitate considerabilă de îmbrăcăminte pentru a mențina temperatura corpului în zilele reci și pentru a vă îmbunătăți confortul în timpul ciclismului. Activitățile care favorizează dezvoltarea vitezei mare sau în prezența unui vânt puternic pot fi selectate prin pantaloni termice rezistente la vânt și bluze termoizolante.

  Avem o gamă largă de tricouri termice pentru bărbați și femei, bluze, pantaloni și accesori. O atenție specială este acordată celor care se concentrează pe sporturile de iarnă și ciclism. Mai mult dintre produsele sunt potrivite pentru diferite sporturi și au aplicare în fiecare domeniu. Bine ati venit la magazinul nostru fizic ca să vă prezentăm modelele detaliat sau contactați cu angajatul nostru pentru mai multe informații și sfaturi.


  Termo lenjerie - condiția neglijată pentru ciclismul perfect
  De ce alegeți lenjeria termică din magazinul nostru?
  Oferim lenjeria termică cea mai potrivită pentru toată lumea!