+40 730871151 info@velomasters.ro

Тротинетка Blunt Envy Prodigy S8 Burnt Pipe
Тротинетка Blunt Envy Prodigy S8 Burnt Pipe Тротинетка Blunt Envy Prodigy S8 Burnt Pipe Тротинетка Blunt Envy Prodigy S8 Burnt Pipe Тротинетка Blunt Envy Prodigy S8 Burnt Pipe Тротинетка Blunt Envy Prodigy S8 Burnt Pipe

Blunt Envy

Trotineta Blunt Envy Prodigy S8 Burnt Pipe 2020

Cod: 753347

Descriere detaliată:

Greutate: 3500 g
Lungime punte: 495 mm
Lățimea punții: 120 mm
Unghi frontal: 82,5 °
Materialul punții: aluminiu 6061
Hadset: Integrat
Compresie: Compresie IHC
Bare: 620x520 mm
Material pe bara: aluminiu 6061
Clema: 2 șuruburi
Roți: 24mm x 120mm 86A ABEC 9
Potrivit pentru călăreți avansați

 

Program Loyal Client

Lansăm programul nostru de loialitate! Acest program e extrem de recunoscător pentru încrederea noastră în noi și produsele nostri pe care le oferim. Acest program vă permite să obțineți reduceri suplimentare. Totul este simplu. Fiecare comandăpe care o faceți se va acumula ca o cifră de afaceri în contul dvs. și cu cât mai multe comenzi aveți, cu atât mai mari vor fi reducerile pe care le veți obține.

 

Conditii programului:

  • Trebuie să fiti înregistrati ;

Fiecare dată când vreti sa finalizati comanda  trebuie sa fiti conectati prin casierie ;

Solicitările făcute prin telefon nu sunt luate în considerare;

Când atingeți pragul maxim de reducere

Cifra de afaceri necesară pentru reducerea specificată poate fi atinsă cu una sau mai multe comenzi, indiferent de valoarea fiecăruia;

Cifra de afaceri necesară poate fi acumulată pentru o perioadă nelimitată de timp; 

Cifra de afaceri este acumulată numai după comenzile efectuate după plata plății;

Nu există nici o reducere a mărfurilor reduse anterior;

Comenzile parțiale trimise necesită o ajustare a cifrei de afaceri ;

Suma livrării nu este taxată .

 

Va multumim !


Trotineta Blunt Envy Prodigy S8 Burnt Pipe

Modelul Prodigy S8 este unul dintre cele mai vândute produse din întreaga lume. Trotineta este una dintre cele mai ușoare ca mărime și este concepută pentru a satisface chiar și cei mai discernanți călăreți. Cu un aspect elegant și o construcție superbă, Prodigy S8 Burnt Pipe este o forță care trebuie luată în considerare. Puntea de aluminiu Trotinecta este consolidată acolo unde este nevoie de măcinat și ușor în cealaltă parte pentru a economisi greutate. Bara trebilă este dotată cu o bară Reaper V2 și cu mânere de 160 mm la îndemână. Furca este cu compresie IHC și roți de înaltă calitate de 120 mm.

Trotineta Blunt Prodigy este fara indoiala cel mai cautat model la nivel mondial. Pentru seria 8 producatorul a pregatit un design fresh si, bineinteles, imbunatatiri tehnice. Blunt Prodigy S8 este dotat cu ghidonul Reaper Style realizat din aluminiu, clema din aluminiu cu prindere in 2 puncte, deck din aluminiu extrudat, furca Alu Prodigy IHC compatibila cu roti de pana la 125mmX30mm, mansoane TPR de 160mm si roti de 120mm cu rulmenti abec 9. Trotineta Blunt Prodigy S8 este potrivita pentru riderii de nivel intermediar si avansat.

Blunt Prodigy S8 Scooter Burnt Pipe Video

Таблица с ориентировъни размери

 

 

 

 

×
shirts-sizes
shirts-sizes