+40 730871151 info@velomasters.ro

Continental Grand Prix 4000 S II 700Cx23 сгъваема
Continental Grand Prix 4000 S II 700Cx23 сгъваема Continental Grand Prix 4000 S II 700Cx23 сгъваема

Continental

Continental Grand Prix 4000 S II 700Cx23 pliabila

Cod: 738985

Descrierea generala a produsului:

  • Anvelopa de sosea pentru toate tipurile de teren
  • O combinatie ideala intre rezistenta, protectie de perforare si confort
  • Multifunctionala pentru toate conditii
  • Strat impotriva perforarii
  • Utilizare cei mai bune amesticari Black Chili

Program Loyal Client

Lansăm programul nostru de loialitate! Acest program e extrem de recunoscător pentru încrederea noastră în noi și produsele nostri pe care le oferim. Acest program vă permite să obțineți reduceri suplimentare. Totul este simplu. Fiecare comandăpe care o faceți se va acumula ca o cifră de afaceri în contul dvs. și cu cât mai multe comenzi aveți, cu atât mai mari vor fi reducerile pe care le veți obține.

 

Conditii programului:

  • Trebuie să fiti înregistrati ;

Fiecare dată când vreti sa finalizati comanda  trebuie sa fiti conectati prin casierie ;

Solicitările făcute prin telefon nu sunt luate în considerare;

Când atingeți pragul maxim de reducere

Cifra de afaceri necesară pentru reducerea specificată poate fi atinsă cu una sau mai multe comenzi, indiferent de valoarea fiecăruia;

Cifra de afaceri necesară poate fi acumulată pentru o perioadă nelimitată de timp; 

Cifra de afaceri este acumulată numai după comenzile efectuate după plata plății;

Nu există nici o reducere a mărfurilor reduse anterior;

Comenzile parțiale trimise necesită o ajustare a cifrei de afaceri ;

Suma livrării nu este taxată .

 

Va multumim !


Anvelopa pentru bicicleta de sosea Continental Grand Prix 4000 S II 700Cx23 pliabila

COMPUS BlackChili (amesticari de cauciuc). Intr-o laboratorie pentru cercetare și dezvoltare de anvelope pentru biciclete Continental din Korbach, Germania, personalul și ingineri au căutat mult timp soluție la o problemă majoră în crearea anvelopei perfectă pentru biciclete. Principalele proprietăți ale compusului din cauciuc pentru pneuri sunt în mare măsură determinate de trei factori interactivi: frecarea statică, rezistența la rulare și kilometrajul. Dilema este că, pentru a îmbunătăți unul dintre acești factori, cel puțin unul dintre ceilalți factori se deteriorează. Anvelopa cu aderență maximă se înrăutățește mai repede și se mișcă mai încet. Dacă anvelopa este făcută mai rapidă și mai durabilă, aceasta reduce tracțiunea. Deși, standartul atins de citeva ani acum în tehnologia compusilor - activate de silice au fost furnizate de un nivel foarte ridicat de compromis, oamenii de stiinta de la Continental au dorit să obțin COMPUS de un nivel chiar mai mare. Acest lucru ia determinat pe cercetătorii să exploreze noi teritorii și metode noi, astfel încât în ​​2005 s-au transformat în tehnologie de amestecare, primii pași spre ceea ce este acum cunoscut sub numele de BlackChili. Acest compus revoluționar se bazează pe cea mai recentă tehnologie. Pentru BlackChili, Continental a dezvoltat un amestec de anvelope de cauciuc sintetic recent descoperite, cu o rezistență dovedită la uzură. La aceste componente au fost adăugate particule nanometrice de carbon speciale, care sunt optimizate în ceea ce privește forma și proprietățile suprafeței pentru o utilizare optimă a anvelopei de bicicletă conforma destinației. Anvelopele combinate BlackChili au atins un nivel de performanță fără precedent. În comparație cu compușii anteriori, cum ar fi silicea activată, anvelopele BlackChili au o rezistență la rulare mai mică cu 26%, dar o aderență mai mare cu 30% și o creștere a kilometrajului cu 5%. Tehnologia BlackChili nu stă pe un loc, așa cum evoluează în mod constant departamente științifice în fabricile Continental din Korbach și se adaptează la diferite aplicații ale noilor anvelope Continental. Indiferent dacă sunteți pe un drum sau pe o bicicletă montană, viteza și tracțiunea sunt foarte vizibile. Tehnologia complexă a componentelor este atât de sensibilă încât anvelopele combinate BlackChili pot fi produse numai la fabricile din Continental din Korbach.