+40 730871151 info@velomasters.ro

Велотренажор Direto ( Тестов Модел )
Велотренажор Direto ( Тестов Модел ) Велотренажор Direto ( Тестов Модел ) Велотренажор Direto ( Тестов Модел ) Велотренажор Direto ( Тестов Модел ) Велотренажор Direto ( Тестов Модел ) Велотренажор Direto ( Тестов Модел ) Велотренажор Direto ( Тестов Модел )

Elite

Home Trainer Direto ( model test )

Cod: 54420

Interactive ANT + FE-C & Bluetooth exercițiu biciclete. Compatibil cu My E-Formare și toate tipurile de aplicații și programe, inclusiv:

Zwift

TrainerRoad

Sufferfest

Kinomap

Bikevo

Program Loyal Client

Lansăm programul nostru de loialitate! Acest program e extrem de recunoscător pentru încrederea noastră în noi și produsele nostri pe care le oferim. Acest program vă permite să obțineți reduceri suplimentare. Totul este simplu. Fiecare comandăpe care o faceți se va acumula ca o cifră de afaceri în contul dvs. și cu cât mai multe comenzi aveți, cu atât mai mari vor fi reducerile pe care le veți obține.

 

Conditii programului:

  • Trebuie să fiti înregistrati ;

Fiecare dată când vreti sa finalizati comanda  trebuie sa fiti conectati prin casierie ;

Solicitările făcute prin telefon nu sunt luate în considerare;

Când atingeți pragul maxim de reducere

Cifra de afaceri necesară pentru reducerea specificată poate fi atinsă cu una sau mai multe comenzi, indiferent de valoarea fiecăruia;

Cifra de afaceri necesară poate fi acumulată pentru o perioadă nelimitată de timp; 

Cifra de afaceri este acumulată numai după comenzile efectuate după plata plății;

Nu există nici o reducere a mărfurilor reduse anterior;

Comenzile parțiale trimise necesită o ajustare a cifrei de afaceri ;

Suma livrării nu este taxată .

 

Va multumim !


Home Trainer Elite Direto ( model test )


Interactive ANT + FE-C & Bluetooth exercițiu biciclete. Compatibil cu My E-Formare și toate tipurile de aplicații și software, inclusiv: Informații tehnice: integrat OTS (senzor de accelerație optic), care măsoară puterea cu o precizie de +/- 2,5 la sută (mai precis din clasa sa). pedalirane Analiza (disponibil ca opțiune atunci când cumpără o aplicație corespunzătoare) măsoară puterea pedalirane și definește 12 puncte eforturile de a investi și, astfel, a optimiza antrenamentele calculate. Software-ul și Aplicația mea de e-formare analizează pedalare dvs. (disponibil ca opțiune atunci când cumpără o aplicație corespunzătoare) afișează puterea măsurată la două diagrame diferite. DIRETO simula pante până la 14%, cu o putere de ieșire de 1400 W și o viteză de 40 km / h. DIRETO face parte dintr-o nouă generație de complet interactive ANT + FE-C & Bluetooth de origine formatori care interacționează cu aplicații multiple, software, computere și dispozitive (smartphone-uri și tablete) cu iOS, Android, OSX și Windows. Direct drive pentru configurare ușoară, fără uzura anvelopelor și alunecare. Este ideal pentru orice tip de antrenament, în special pentru acele sesiuni de formare care au ca scop: cadență, putere și sprinteaza care necesită o precizie absolută. Este practic și ușor de utilizat, foarte stabil, ușor de transportat și se pliază ușor pentru eliberarea de spațiu atunci când este necesar. Este compatibil cu bicicletele rutiere și montane, inclusiv 142 x 12 osie solidă. Este compatibil cu Shimano 9/10/11 viteză, SRAM & viteze Campagnolo 9/10/11. 

Aplicația mea E-formare: un antrenor virtual de interesant care călătorește cu tine kakvato și este destinația ta. control al puterii, ritmul cardiac, viteza, timpul și distanța, direct de pe smartphone sau tabletă mea de e-formare App. 

My E-formare include: RealVideo meu: tren cu Elite RealVideos și descărca de sute de hărți gratuite create de alți utilizatori

RealVideos mele de formare de bază: sesiuni de formare continuă, nivelurile, programe presetate. 

încercare de formare: scor test care vă ajută să creați programe interne de instruire de o lună personalizate. concursuri de carduri: participarea la concursuri din întreaga lume, cu Google Maps. 

Mai mulți utilizatori: aplicația permite utilizarea de către mai mulți utilizatori pe același dispozitiv. crearea mai ușoară a unui program de formare: editor nou grafic Entirely permite ușurința de utilizare a programului. 

Video Playlist: a crea o listă de redare a dispozitivului de formare video. 

Rezultatele Share: urmărirea performanței în timp, datele pentru formare pot fi salvate, exportate (CSV - valori separate prin virgulă în format Strava TCX) sau partajat pe rețelele sociale.