• Livrare gratuită de biciclete și scutere
 • 30 de zile dreptul de a returna marfa
 • Livrare rapidă
 • Pinarello

  Biciclete Pinarello

  Giovanni „Nani“ Pinarelo sa născut în Villorba, Italia pe 07.10.1922 . Dragostea luia de biciclete și darul înnăscut de luptător îndărătnic l-au condus să urmeze o carieră în ciclism. În această perioadă eroică pentru ciclism cu teren și iluștri rivali dure, Giovanni a reușit să atragă atenția asupra lor cu mai mult de 60 de victorii și 20 ani a câștigat „la Popolarissima“ din Treviso (competiție care deschid porțile pentru ciclism profesional).

  În 1953, la Treviso, a fondat compania "Pinarello" cu același nume. Muncește din greu și pune inima si sufletul in bicicletele manuale, compania a obținut prima victorie semnificativă în Tour de l'Avenir în 1961. "Pinarello" a început să dobândească faima si deplaseaza brandurile mai mare la acel moment.

  În 1975, Pinarolo a câștigat turneul în Italia și sa stabilit ca lider printre producători.

  În 1988, în afacerea de familie intră Fausto Pinarelo - fiul lui Giovanni Pinarelo, care continuă tradiția și ambiția tatălui său. El a început să lucreze la 17 ani și cum se spune în Treviso - „în acest moment, el a început să respire numai pâine și anvelope.“ În același an au câștigat și turul Franței.

  În anii 1990, Fausto a decis să investească într-o mică echipă germană care a avut dificultăți în găsirea unui sponsor. În mai puțin de un an, Team Telekom a devenit dominator. La sfârșitul anilor '90 pe scena easa  Fassa Team, care a unit forțele cu Pinarello și rezultata este chiar mai multe victorii. Aceasta este o perioadă care este considerata unul dintre cele mai semnificative în ceea ce privește inovația tehnică - se naște modelul Dogma, care a devenit un simbol al bicicletei cele mai avansate. Modelul este câștigătorul celor mai multe distincții, iar compania devine cea mai bine cotată în lumea ciclismului.