+40 730871151 info@velomasters.ro

MOT S Merinos
MOT S Merinos

SIX2

Sosete termice MOT S Merinos

Cod: 207733

Compoziția produsului:

  • Merinos BreathFit Socks®
    44% Lana Merinos, 26% Polipropilenă, 27% Poliamidă, 3% Elastan.
  • Unda de marinoză este plasată în stratul exterior și acționează ca o barieră în calea frigului,în timp ce polipropilena este în contact cu pielea și ia transpirația departe de țesătură.

Program Loyal Client

Lansăm programul nostru de loialitate! Acest program e extrem de recunoscător pentru încrederea noastră în noi și produsele nostri pe care le oferim. Acest program vă permite să obțineți reduceri suplimentare. Totul este simplu. Fiecare comandăpe care o faceți se va acumula ca o cifră de afaceri în contul dvs. și cu cât mai multe comenzi aveți, cu atât mai mari vor fi reducerile pe care le veți obține.

 

Conditii programului:

  • Trebuie să fiti înregistrati ;

Fiecare dată când vreti sa finalizati comanda  trebuie sa fiti conectati prin casierie ;

Solicitările făcute prin telefon nu sunt luate în considerare;

Când atingeți pragul maxim de reducere

Cifra de afaceri necesară pentru reducerea specificată poate fi atinsă cu una sau mai multe comenzi, indiferent de valoarea fiecăruia;

Cifra de afaceri necesară poate fi acumulată pentru o perioadă nelimitată de timp; 

Cifra de afaceri este acumulată numai după comenzile efectuate după plata plății;

Nu există nici o reducere a mărfurilor reduse anterior;

Comenzile parțiale trimise necesită o ajustare a cifrei de afaceri ;

Suma livrării nu este taxată .

 

Va multumim !


Sosete termice SIX2 MOT S Merinos

Șosete termice, care sunt potrivite pentru utilizre in conditii de iarna. Primul strat de polipropilenă (care este în contact cu pielea) previne transpirația și oferă confort fără precedent. Merino lână (una dintre cele mai mari produse naturale pentru termoreglare) este poziționat în stratul exterior și este ca o barieră naturală la rece. Reglează temperatura optima prin izolarea temperaturii rece și are un efect de răcire atunci când este cald, ca și îndepărta excesul de căldură de supraîncălzire. Este o țesătură foarte fină și moale (30% mai fină decât lana standarta). Foarte plăcuta la atingere și nu irită pielea. Spre deosebire de multe alte țesături populare, ca tesaturile sintetice si bumbacul, lână merinos poate menține cald chiar și atunci când este uda, ce este esențial pentru toți fanii sportului și nu numai. Datorită moleculei antibacteriene, care apare în mod natural in lână recuperată (lanolina), bacteriile responsabile de mirosul de sudoare sint distruse și îmbrăcăminte merino nu vor avea mirosuri neplăcute in timp de câteva zile uzură.