+40 730871151 info@velomasters.ro

SCX Merinos
SCX Merinos

SIX2

Caciula termica SCX Merinos

Cod: 97982

Compoziția produsului:

  • Carbon Merinos Wool®
    54% Lana Merinos, 30% Polipropilenă, 12% Poliamidă, 2% Carbon, 2% Elastan.
  • Unda de marinoză este plasată în stratul exterior și acționează ca o barieră în calea frigului,în timp ce polipropilena este în contact cu pielea și ia transpirația departe de țesătură.
  • Greutatea fibrelor: 164 g / m2.

Program Loyal Client

Lansăm programul nostru de loialitate! Acest program e extrem de recunoscător pentru încrederea noastră în noi și produsele nostri pe care le oferim. Acest program vă permite să obțineți reduceri suplimentare. Totul este simplu. Fiecare comandăpe care o faceți se va acumula ca o cifră de afaceri în contul dvs. și cu cât mai multe comenzi aveți, cu atât mai mari vor fi reducerile pe care le veți obține.

 

Conditii programului:

  • Trebuie să fiti înregistrati ;

Fiecare dată când vreti sa finalizati comanda  trebuie sa fiti conectati prin casierie ;

Solicitările făcute prin telefon nu sunt luate în considerare;

Când atingeți pragul maxim de reducere

Cifra de afaceri necesară pentru reducerea specificată poate fi atinsă cu una sau mai multe comenzi, indiferent de valoarea fiecăruia;

Cifra de afaceri necesară poate fi acumulată pentru o perioadă nelimitată de timp; 

Cifra de afaceri este acumulată numai după comenzile efectuate după plata plății;

Nu există nici o reducere a mărfurilor reduse anterior;

Comenzile parțiale trimise necesită o ajustare a cifrei de afaceri ;

Suma livrării nu este taxată .

 

Va multumim !


Caciula termica SIX2 SCX Merinos

O nouă combinație de carbon și lana de merinos de înaltă calitate. Caciula moale si elastica, care este o rezolvare ideala daca doriti sa-si pastrati capul cald si uscat. Cu o greutate de materie 164 g / m2 o face potrivita atât pentru utilizarea de zi cu zi și activități sportive, la temperaturi scăzute. Primul strat de polipropilenă (care este în contact cu pielea) previne transpirația și oferă confort fără precedent. Merino lână (una dintre cele mai mari produse naturale pentru termoreglare) este poziționat în stratul exterior și este ca o barieră naturală la rece. Reglează temperatura optima prin izolarea temperaturii rece și are un efect de răcire atunci când este cald, ca și îndepărta excesul de căldură de supraîncălzire. Este o țesătură foarte fină și moale (30% mai fină decât lana standarta). Foarte plăcuta la atingere și nu irită pielea. Spre deosebire de multe alte țesături populare, ca tesaturile sintetice si bumbacul, lână merinos poate menține cald chiar și atunci când este uda, ce este esențial pentru toți fanii sportului și nu numai. Datorită moleculei antibacteriene, care apare în mod natural in lână recuperată (lanolina), bacteriile responsabile de mirosul de sudoare sint distruse și îmbrăcăminte merino nu vor avea mirosuri neplăcute in timp de câteva zile uzură. Fibrele de lana merino absorb radiațiile nocive și protejează pielea de razele ultraviolete.