+40 730871151 info@velomasters.ro

Термо Гащеризон с Карбон
Термо Гащеризон с Карбон Термо Гащеризон с Карбон Термо Гащеризон с Карбон

SIX2

Costum Termic cu Carbon

Cod: 522132

SIXS Carbon costum competitiv este lenjerie sportiva de corp, de la care fiecare motociclist imbracat intr-un outfit din piele are nevoie sa poartă.

Program Loyal Client

Lansăm programul nostru de loialitate! Acest program e extrem de recunoscător pentru încrederea noastră în noi și produsele nostri pe care le oferim. Acest program vă permite să obțineți reduceri suplimentare. Totul este simplu. Fiecare comandăpe care o faceți se va acumula ca o cifră de afaceri în contul dvs. și cu cât mai multe comenzi aveți, cu atât mai mari vor fi reducerile pe care le veți obține.

 

Conditii programului:

  • Trebuie să fiti înregistrati ;

Fiecare dată când vreti sa finalizati comanda  trebuie sa fiti conectati prin casierie ;

Solicitările făcute prin telefon nu sunt luate în considerare;

Când atingeți pragul maxim de reducere

Cifra de afaceri necesară pentru reducerea specificată poate fi atinsă cu una sau mai multe comenzi, indiferent de valoarea fiecăruia;

Cifra de afaceri necesară poate fi acumulată pentru o perioadă nelimitată de timp; 

Cifra de afaceri este acumulată numai după comenzile efectuate după plata plății;

Nu există nici o reducere a mărfurilor reduse anterior;

Comenzile parțiale trimise necesită o ajustare a cifrei de afaceri ;

Suma livrării nu este taxată .

 

Va multumim !


Costum Termic cu Carbon SIX2

SIXS Carbon costum competitiv este lenjerie sportiva de corp, de la care fiecare motociclist imbracat intr-un outfit din piele are nevoie sa poartă. Incalzitoare elastice pentru brațe și picioare sunt atașate în versiunea de curse pentru a asigura că produsul rămâne poziționat corect în timpul activităților sportive. Nu numai că face imbracarea îmbrăcămintelor exterioare din piele mai ușor, dar materialul de SIXS carbon Underwear® oferă termoreglare naturale și protejează pielea de acumularea de sudoare, chiar și în cele mai fierbinte perioade ale anului. Protejează împotriva frisoanelor și răceliilor, deoarece umezeala va fi îndepărtată de corp.