• Livrare gratuită de biciclete și scutere
 • 30 de zile dreptul de a returna marfa
 • Livrare rapidă
 • Anvelope

  Categorii
  Filtru

  Piese Biciclete

  1 2

  Anvelope pentru biciclete pentru Dvs.

  Anvelope pentru roți - o componentă pe care trebuie să o alegem cu atenție

   

  De ce anvelopele pentru biciclete sunt atât de importante încât ele sunt alese cu precizie? Există multe componente pentru biciclete la care trebuie să ne gândim înainte de a cumpăra o bicicletă nouă. Nu numai atunci - schimbarea pieselor uzate ne oferă posibilitatea de a ajunge chiar mai bine decât părțile anterioare. Indiferent de versiunea bicicletei pe care o folosim, trebuie să alegem cele mai bune componente pentru a vă asigura confortul complet și pentru a ne asigura siguranța. Velomasters.co.uk vă oferă modele de scaune cu rotile de înaltă calitate pentru a vă asigura o ciclism fără întreruperi.

  Anvelope pentru biciclete 1

  Tipuri - Anvelope pentru biciclete

  Roțile sunt una dintre cele mai importante componente ale bicicletei. Anvelopele de înaltă calitate pentru biciclete nu vă vor înșela, ci vă vor oferi siguranță, confort și seninătate în ciclism. Ei au grijă de echilibru, de viteză, de spini. Anvelopele cu roți sunt partea care atinge de fapt solul. Acestea sunt prevăzute cu un profil de rulare, care este de fapt partea bicicletei care atinge solul. Această bandă de alergare poate fi prevăzută cu canale, apucături, butoane sau alte elemente pentru a susține performanța. Anvelopele cu roți generează forțele necesare pentru propulsie și frânare. Primele roți din anvelope reprezintă benzi de fier pe biciclete de lemn. Primele anvelope cu roți comprimate au apărut în 1887. În zilele noastre, acestea au evoluat pentru a se distinge cu o precizie extremă în perspectiva pavajului pentru care sunt destinate. De aceea, pardoselile diferite au nevoie de pneurile din dreapta, pentru a vă bucura de ciclismul complet, sigur și plăcut.

   

  Cum știm ce anvelope de roată avem nevoie?

  O mare varietate de pneuri cu roți de pe piață poate duce la fluctuații semnificative în alegeri. Diametrul anvelopei este determinat prin măsurarea distanței dintre cele două margini exterioare ale anvelopei. Pentru bicicletele pe șosea folosim sistemul metric, în timp ce în munte și în curse - sistemul imperial de dimensionare. Dacă vorbim despre un adult, dimensiunea anvelopei de bicicletă pe bicicletele de munte poate fi de 26, 27,5, 28 sau 29 cm. Roțile roților BMX au un diametru de 20 de centimetri. Aceasta este dimensiunea diametrului exterior al anvelopelor. Dimensiunile cele mai comune pentru bicicletele pe șosele și curse sunt de 650 mm. sau 700 mm. Următoarea componentă importantă a pneurilor de roți este lățimea. Pentru anvelopele pentru biciclete, veți vedea unele numere, cum ar fi 700x23. Primul număr (700) este dimensiunea corespunzătoare diametrului exterior al pneurilor roților în milimetri. Al doilea număr din exemplul (23) înseamnă lățimea reală a anvelopei în milimetri. Bicicletele de înaltă tură au dimensiuni ale anvelopei de 1,9 până la 2,25 inci. Trailerele și modelele All Mountain au pneuri de roți cu o lățime de 2,25 - 2,4 inci. Desigur, aceste cifre nu sunt constante și pot varia în funcție de bicicleta particulară.

  Anvelope pentru biciclete 2

  Vezi sugestiile noastre - Anvelope pentru biciclete

  Atunci când alegem anvelope pentru biciclete, trebuie să ținem cont de câteva lucruri. Diametrul mai mare va da mai multă viteză, dar va dura o anumită stabilitate. Lățimea anvelopelor este opusă. Anvelopele subțiri se vor mișca mai repede și vor cauza o rezistență mai mică. dar vor fi instabili pe suprafețe mai slabe. Pneurile cu roți mai mari ne vor oferi un echilibru mai bun. Pentru alegerea anvelopei roților corecte, este bine să judecăm ce este mai important pentru noi - fie că este vorba de o viteză mai mare sau de o stabilitate mai mare. Dacă vă deplasați pe suprafețe mai grele și uniforme, anvelopele pentru bicicleta dvs. ar trebui să fie mai stricte. Acest lucru vă va oferi o viteză mai mare pe care o puteți permite, deoarece echilibrul nu este atât de dificil de realizat. Dacă bicicleta dvs. va traversa un teren neuniform și stâncos, trebuie să pariați pe variante mai largi. Acest lucru mărește zona de contact și asigură o mai bună stabilitate. Pe lângă faptul că sunt mai largi, anvelopele cu roți din modelele montane sunt, de asemenea, mai protectoare. Este conceput pentru a oferi mai multă aderență. În plus, treptele de rulare din benzile de rulare din spate sunt realizate din materiale mai durabile. Cele mai multe modele de curse rulează cu anvelope cu roți de 18-23mm. În timpul găurilor de prindere, sunt disponibile și pneuri cu roți de 25-28 mm pentru prindere suplimentară. Cu cât roțile sunt mai strânse, cu atât mai repede va fi. În detrimentul stabilității și confortului. Cele mai multe anvelope auto de pe șosele nu au protectori deosebit de puternici. Ei nu le au și, dacă este necesar ca bicicletele de munte, dar din cauza de protecție mai slabe au poarte un pic mai repede și sunt mai predispuse la rupere.Cele mai multe anvelope sunt realizate din cauciuc moale sau mai dur, în funcție de tipul de ciclism pe care sunt proiectate. Pneurile cu roți moi nu sunt la fel de durabile ca și cele grele. Dar cei grei se adaptează mai greu la suprafață. Unii rideri aleg un tip mixt de pneuri pentru roți, oferind astfel avantajele ambelor, dar aceste anvelope sunt mult mai scumpe. Există, de asemenea, anvelope de roți care sunt extrem de rezistente la rupturi. Există mai multe variante de anvelope pentru roți - spikes, pliere, fără fir și altele. Există ambele pneuri cu roți de cauciuc și fără roți. Dacă nu concurați profesional sau dintr-un anumit motiv nu conduceți o greutate mai mică pe o bicicletă, greutatea pneurilor roților nu are importanță. Cea mai importantă din greutate este durabilitatea și productivitatea. Protecția roților pe roți este disponibilă și în mai multe variante, în funcție de teren și preferințele personale. Printre altele, trebuie să vă asigurați că pneurile roților sunt umflate în mod corect, care este, de asemenea, în conformitate cu greutatea dumneavoastră.

   

  Anvelope pentru biciclete 3

  Vezi sugestii - Anvelope pentru biciclete

  Cel mai bun loc pentru anvelopele cu roți noi!

  Când decidem exact ce anvelope de roți avem nevoie, este timpul să alegem cele mai de înaltă calitate. Fiecare ciclist a trebuit să poarte anvelope pentru roți. Dar, în timp ce în mediul urban soluția la problemă este foarte apropiată, nu este exact cazul tranzițiilor de munte. Nu trebuie să economisim bani și atenție pe anvelopele noastre, deoarece investirea în acestea este unul dintre cele mai importante lucruri. Anvelopele cu roți de înaltă calitate vă pot economisi mult timp, nervi, bani, chiar și răniri posibile. Trust velomasters.com pentru a alege anvelope noi roți și asigurați-vă că vă veți salva o mulțime de dureri de cap. În plus față de anvelopele de roți, puteți să vă bazați și pe noi atunci când alegeți rume, cadre, scaune și pedale pentru bicicletă. Cu noi, pe lângă toate aceste componente, cu o calitate excelentă și prețuri bune, veți găsi, de asemenea, toate echipamentele de care aveți nevoie. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați! Vom fi bucuroși să vă ajutăm să găsiți exact ceea ce este potrivit pentru dvs.


  Anvelope pentru roți - o componentă pe care trebuie să o alegem cu atenție
  Cum știm ce anvelope de roată avem nevoie?
  Cel mai bun loc pentru anvelopele cu roți noi!