• Livrare gratuită de biciclete și scutere
 • 30 de zile dreptul de a returna marfa
 • Livrare rapidă
 • Шосейна гума Pirelli P Zero Velo 4S
  Шосейна гума Pirelli P Zero Velo 4S Шосейна гума Pirelli P Zero Velo 4S Шосейна гума Pirelli P Zero Velo 4S Шосейна гума Pirelli P Zero Velo 4S Шосейна гума Pirelli P Zero Velo 4S Шосейна гума Pirelli P Zero Velo 4S

  Pirelli

  Anvelopa cursiera Pirelli P Zero Velo 4S

  Returnarea gratuita in termen de 14 zile

  Livrare pana la 1-2 zile lucrătoare

  Inspectia expeditie

  Anvelopa pentru bicicleta cursiera Pirelli P Zero Velo 4S

   

  Conditii meteorologice rele? Timp rece? Aveti nevoie de Pirelli P Zero Velo 4S. Cu aderenta incomparabila in timp umed si protectie impotriva spargerii, anvelopa aceasta ofera inalte scopuri. Design unic cu tehnologie brevetata Va face drum, ca desfasoara apa prin cel mai bun mod si va garanteaza control bicicletei Voastre. Potrivita pentru toate anotimpuri.

   

  FGD (Functional Groove Design): Tehnologie ofera design unic, unde canalele de scurgerea apei sint in mijlocul anvelopei. Adincul canalelor este progresiva si creste din partea exterioara anvelopei pana la interioara pentru a va asigura siguranta in timpul ciclismului. Tehnologie brevetata de la Pirelli va asigura confort si productivitate in timp umed si uscat.

  SmartNET Silica: Compaundul brevetat de la Pirelli este superior in toate privintile. Cu formula lor unica, care este conceputa prin anii cu experienta sa in sporturile cu motor, SmartNET Silica asigura ciclistilor o sensabilitate incomparabila. Acest compus din cauciuc ofera rezistenta scazuta, aderenta imbunatatita pentru timp umed si uscat,distanta parcursa lunga, nivel inalt de protectie si greutate scazuta.


  ICS (Ideal Contour Shaping): Tehnologie ajuta stabilirii si optimizarii. Datorita foftuerului si competitii fizice se fac analize, care ajut sa se imbunatateste conducerea la coborari, viraje si etape speciale.

   

  Cod: 420600

  Descrierea generala a produsului:

  • Competitii, Antrenamente
  • Timp umed si uscat
  • 23-622 Clincher (pliabila)
  • Strat cu fibre aramid pentru protectie
  • Max 7.7 Bar
  • 127 TPI
  • 205 gr
  • Produse in Franta

  Program Loyal Client

  Lansăm programul nostru de loialitate! Acest program e extrem de recunoscător pentru încrederea noastră în noi și produsele nostri pe care le oferim. Acest program vă permite să obțineți reduceri suplimentare. Totul este simplu. Fiecare comandăpe care o faceți se va acumula ca o cifră de afaceri în contul dvs. și cu cât mai multe comenzi aveți, cu atât mai mari vor fi reducerile pe care le veți obține.

   

  Conditii programului:

  • Trebuie să fiti înregistrati ;

  Fiecare dată când vreti sa finalizati comanda  trebuie sa fiti conectati prin casierie ;

  Solicitările făcute prin telefon nu sunt luate în considerare;

  Când atingeți pragul maxim de reducere

  Cifra de afaceri necesară pentru reducerea specificată poate fi atinsă cu una sau mai multe comenzi, indiferent de valoarea fiecăruia;

  Cifra de afaceri necesară poate fi acumulată pentru o perioadă nelimitată de timp; 

  Cifra de afaceri este acumulată numai după comenzile efectuate după plata plății;

  Nu există nici o reducere a mărfurilor reduse anterior;

  Comenzile parțiale trimise necesită o ajustare a cifrei de afaceri ;

  Suma livrării nu este taxată .

   

  Va multumim !