• Livrare gratuită de biciclete și scutere
 • 30 de zile dreptul de a returna marfa
 • Livrare rapidă
 • Гума Pirelli P ZERO Velo 23mm
  Гума Pirelli P ZERO Velo 23mm Гума Pirelli P ZERO Velo 23mm Гума Pirelli P ZERO Velo 23mm

  Pirelli

  Anvelopa Pirelli P ZERO Velo Folding Tire 23-622

  Returnarea gratuita in termen de 14 zile

  Livrare pana la 1-2 zile lucrătoare

  Inspectia expeditie  Cod: 836860

  P Zero ™ Velo stabilește un nou punct de referință pentru anvelopele pentru clincher.
  Inima acestuia - patentatul Pirelli SmartNET Silica® - oferă o aderență superioară în condiții uscate și umede, împreună cu protecție unică la perforare și performanțe de rulare impresionante. Imposibil? Nu mai.

  TEHNOLOGIE INTELIGENTE, PERFORMANȚĂ PREMIUM
  Tehnologia de la Pirelli a fost de multă vreme standardul în lumea sportului cu motor. P Zero ™ Velo aduce în ciclism pasiunea tipic italiană a lui Pirelli pentru design și inginerie. Experimentați tehnologiile disruptive care fac aceste anvelope absolut unice.

  SMARTNET SILICA®
  Smart net Silica ® este o tehnologie de vârf patentată. Formula unică a acestui compus, care a fost dezvoltată de-a lungul anilor din experiența în sportul cu motor, oferă cicliștilor o experiență de mers fără compromis: rezistență scăzută la rulare cu aderență optimă pe teren umed, aderență maximă în ciuda performanțelor ridicate de rulare, protecție ridicată la perforare în ciuda greutății reduse. Particulele unice de silice - alungite în loc de sferice - garantează o rezistență la rulare extrem de scăzută, formându-se în direcția longitudinală în loc să formeze o structură haotică. Ele oferă cea mai bună aderență la umed datorită compatibilității lor chimice optime cu asfaltul umed. Acestea asigură o siguranță și performanță remarcabile prin conectarea la alte componente ale compusului pentru a forma o rețea robustă. Pe scurt, SmartNET Silica® oferă o experiență de condus de neegalat.

  FGD - DESIGN FUNCȚIONAL GROOVE
  Profilul anvelopei a fost reinventat. Furnizează ceea ce aveți nevoie atunci când aveți nevoie. Pentru a regla profilele anvelopelor P Zero ™ și P Zero ™ Velo 4S (modelul TT este un pur slick), Pirelli a folosit designul canelurii inspirat de motorsport. Modelul de profil, care nu are doar o funcție estetică, se bazează pe Diablo Supercorsa, una dintre cele mai bune anvelope SSP (clasa SuperSport a seriei de curse World SuperBike) de la Pirelli. Unghiurile, secțiunile transversale și distanțele modelului benzii de rulare au fost examinate cu atenție pentru a le optimiza performanța în drenarea apei, aderența uscată și umedă, performanța de rulare, comportamentul de reacție, precum și confortul de condus și manevrabilitate. Profilul anvelopei amintește de fulgerări și formează unghiuri foarte ascuțite în mijlocul benzii de rulare, cu deschideri laterale pronunțate pe laterale pentru drenarea optimizată a apei și un comportament neted de rulare, precum și uzură. În plus, profilul anvelopei are adâncime progresivă pentru o durabilitate îmbunătățită și un control optim chiar și în viraje extreme. Banda de rulare a P Zero ™ Velo este alcătuită din trei secțiuni diferite: centrul constă dintr-o suprafață netedă pentru o rulare optimă în linie dreaptă, pe ambele părți ale benzii de rulare sunt zone mai pronunțate pentru un comportament optim în curbă, care trec în semi- Margini netede pentru feedback imediat la viraje limită. Rezultatul este un contact optim cu cauciucul în toate condițiile de mers.

  ICS - MODIFICAREA IDEALĂ A CONTURULUI
  Datorită conturului anvelopei, obțineți o manevrabilitate și un comportament în curbe mai bune.
  Pirelli a folosit tehnologia ICS (Ideal Contour Shaping) pentru a optimiza conturul și formarea noilor anvelope de ciclism P Zero™. Utilizarea software-ului CAD cu utilizarea consecventă a metodei științifice a elementelor finite (FEM) a fost utilizată pentru a optimiza parametrii de proiectare pentru conturul anvelopei și pentru a simula performanța. Astfel, anvelopele pentru biciclete P Zero ™ oferă sinteza optimă a aderenței, a stabilității la volan, precum și a comportamentului de reacție și control în diferite situații de mers (dreapte, pante și curbe).

  activitate: Bicicleta
  utilizare bikesport: Road Bike, Antrenament, Competiție
  dimensiunea roții: 28 "(29") (622 mm)
  tip anvelopă: Anvelopă pliabilă
  presiunea pneurilor: 6-7,7 bar
  ETRTO: 23-622
  densitatea carcasei: 127TPI / EPI
  latimea anvelopei: 23 mm
  An model: 2020
  Culoarea neagra
  greutate: 195 g
   
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

  Program Loyal Client

  Lansăm programul nostru de loialitate! Acest program e extrem de recunoscător pentru încrederea noastră în noi și produsele nostri pe care le oferim. Acest program vă permite să obțineți reduceri suplimentare. Totul este simplu. Fiecare comandăpe care o faceți se va acumula ca o cifră de afaceri în contul dvs. și cu cât mai multe comenzi aveți, cu atât mai mari vor fi reducerile pe care le veți obține.

   

  Conditii programului:

  • Trebuie să fiti înregistrati ;

  Fiecare dată când vreti sa finalizati comanda  trebuie sa fiti conectati prin casierie ;

  Solicitările făcute prin telefon nu sunt luate în considerare;

  Când atingeți pragul maxim de reducere

  Cifra de afaceri necesară pentru reducerea specificată poate fi atinsă cu una sau mai multe comenzi, indiferent de valoarea fiecăruia;

  Cifra de afaceri necesară poate fi acumulată pentru o perioadă nelimitată de timp; 

  Cifra de afaceri este acumulată numai după comenzile efectuate după plata plății;

  Nu există nici o reducere a mărfurilor reduse anterior;

  Comenzile parțiale trimise necesită o ajustare a cifrei de afaceri ;

  Suma livrării nu este taxată .

   

  Va multumim !

  ×
  shirts-sizes
  shirts-sizes