• Livrare gratuită de biciclete și scutere
 • 30 de zile dreptul de a returna marfa
 • Livrare rapidă
 • Шосейна гума Pirelli P Zero Velo
  Шосейна гума Pirelli P Zero Velo Шосейна гума Pirelli P Zero Velo Шосейна гума Pirelli P Zero Velo Шосейна гума Pirelli P Zero Velo Шосейна гума Pirelli P Zero Velo Шосейна гума Pirelli P Zero Velo

  Pirelli

  Anvelopa Pirelli P Zero Velo 23-622

  Returnarea gratuita in termen de 14 zile

  Livrare pana la 1-2 zile lucrătoare

  Inspectia expeditie


  Cod: 566585

  Triatlon, Criterium, Competiție
  Vreme uscată și umedă
  23-622 Clincher (pliabil)
  Strat de fibre de aramid pentru protectie
  Max 7,7 bar
  127 TPI
  195 gr.
  Fabricat în Franța

  Program Loyal Client

  Lansăm programul nostru de loialitate! Acest program e extrem de recunoscător pentru încrederea noastră în noi și produsele nostri pe care le oferim. Acest program vă permite să obțineți reduceri suplimentare. Totul este simplu. Fiecare comandăpe care o faceți se va acumula ca o cifră de afaceri în contul dvs. și cu cât mai multe comenzi aveți, cu atât mai mari vor fi reducerile pe care le veți obține.

   

  Conditii programului:

  • Trebuie să fiti înregistrati ;

  Fiecare dată când vreti sa finalizati comanda  trebuie sa fiti conectati prin casierie ;

  Solicitările făcute prin telefon nu sunt luate în considerare;

  Când atingeți pragul maxim de reducere

  Cifra de afaceri necesară pentru reducerea specificată poate fi atinsă cu una sau mai multe comenzi, indiferent de valoarea fiecăruia;

  Cifra de afaceri necesară poate fi acumulată pentru o perioadă nelimitată de timp; 

  Cifra de afaceri este acumulată numai după comenzile efectuate după plata plății;

  Nu există nici o reducere a mărfurilor reduse anterior;

  Comenzile parțiale trimise necesită o ajustare a cifrei de afaceri ;

  Suma livrării nu este taxată .

   

  Va multumim !

  Anvelopa Pirelli P Zero Velo 23-622

  Datorită experienței profesionale a lui Pirelli și a multor ani de experiență în sporturile cu motor, compania a creat o nouă anvelopă clincher care a pus bazele pentru noi standarde în ciclism. Creat cu tehnologia SmartNET Silica® de la Pirelli, care oferă aderență de neegalat pe vreme uscată și umedă, niveluri de protecție și uzură de neegalat. Nu mai trebuie să alegi între o anvelopă cu tracțiune excelentă și una care se uzează mai încet, deoarece Pirelli P Zero Velo îți oferă ambele.

  FGD (Functional Groove Design): Tehnologia oferă un design unic în care canalele de drenaj sunt în centrul anvelopei. Adâncimea benzii de rulare este progresivă și crește dinspre exterior spre interiorul anvelopei pentru a vă oferi o încredere inspirată la conducere. Tehnologia brevetată Pirelli vă oferă confort și performanță pe vreme uscată și umedă.

  SmartNET Silica: compusul patentat de la Pirelli este superior din toate punctele de vedere. Cu formula sa unică, care a fost dezvoltată de-a lungul anilor prin experiența sa în sporturile cu motor, SmartNET Silica oferă ciclistului un sentiment incomparabil. Acest compus de cauciuc oferă rezistență scăzută, tracțiune îmbunătățită pe vreme umedă și uscată, kilometraj lung, nivel ridicat de protecție și greutate redusă.  ICS (Ideal Contour Shaping): Технологията спомага за оптимизирането на стабилността. Благодарение на софтуер и физически изпитания се правят анализи, които помагат за подобряване на управлението при спускания, влизане в завой и прави скоростни отсечки.

  ×
  shirts-sizes
  shirts-sizes