• Livrare gratuită de biciclete și scutere
 • 30 de zile dreptul de a returna marfa
 • Livrare rapidă
 • Гума шосеен велосипед Pirelli P ZERO Race TLR
  Гума шосеен велосипед Pirelli P ZERO Race TLR Гума шосеен велосипед Pirelli P ZERO Race TLR Гума за шосеен велосипед Pirelli P ZERO Race TLR Гума шосеен велосипед Pirelli P ZERO Race TLR Гума шосеен велосипед Pirelli P ZERO Race TLR Гума шосеен велосипед Pirelli P ZERO Race TLR

  Pirelli

  Anvelopa Pirelli P ZERO Race TLR Folding Tire 26-622

  Returnarea gratuita in termen de 14 zile

  Livrare pana la 1-2 zile lucrătoare

  Inspectia expeditie  Cod: 550142

  P Zero Race TLR - Performanță pură pentru aderență, ușoară și protecție
  Folosind experiența din cursele World Tour, împreună cu o dorință constantă de excelență, inginerii Pirelli au dezvoltat cea mai performantă anvelopă concepută vreodată de brandul emblematic. P ZERO ™ Race TLR este conceput pentru a include toate beneficiile tehnologiei tubeless, rulare a aderenței și manevrabilitate, într-un echipament multifuncțional pregătit pentru curse, care depășește orice a făcut Pirelli înainte, inclusiv tubulare. După trei ani de dezvoltare, lucrând cu cei mai rapizi concurenți la nivel de World Tour, Pirelli a proiectat această nouă anvelopă tubeless-ready cu noul compus SmartEVO pentru a oferi Riderilor lor Pro, precum și dumneavoastră, cea mai bună anvelopă Pirelli făcută vreodată!

  Repere ale Pirelli P ZERO Race TLR
  Compus SmartEVO
  TechWall + cu cel mai bun raport greutate/protecție
  Tubeless Ready
  Compatibilitatea jantelor dezvoltată conform standardelor ETRTO și pentru jante largi moderne
  Dezvoltat împreună cu echipele World Tour Mitchelton-SCOTT & TREK | Segafredo
  Tehnologii ale anvelopei Pirelli P ZERO Race TLR
  Compus SmartEVO
  Noul SmartEVO Compound folosește un amestec cu 3 polimeri diferiți, fiecare dintre ei oferind o performanță specifică, garantând în același timp un echilibru perfect al caracteristicilor opuse: obiectivul nesfârșit pentru tehnicienii din cauciuc. Pentru a finaliza acest proiect, Pirelli și-a folosit experiența excepțională dezvoltată în peste 100 de ani de sport cu motor, pe lângă implementarea vastei lor expertize în ciclism, de a performa întotdeauna la cel mai înalt nivel.

  Cunoștințele aprofundate și expertiza chimică ale Pirelli le-au permis inginerilor și chimiștilor de materiale Pirelli să utilizeze un amestec de polimeri ternari pentru a garanta un comportament „inteligent” ca bază a proprietăților remarcabile ale compusului SmartEVO, rezultând o mai bună calitate. aderență pe uscat și umed, îmbunătățind în același timp rezistența la rulare. Un pachet de călătorie de performanță activat și adaptat pentru toate disciplinele și terenurile moderne de drum, de la curse locale sau World Tour, până la aventuri epice în care clima și suprafețele drumului necesită anvelope care performanță în toate circumstanțele.

  TechWall + Road
  Noua tehnologie de carcasă TLR cu mai multe straturi de întărire pentru a oferi o protecție superioară la perforare într-un cadru de structură ușoară >> MULTI PERFORMANȚĂ ÎNALTĂ CU CEL MAI BUN DIN CLASĂ GREUTATE-PROTECȚIE.

  Utilizare: Bicicletă de drum, Antrenament, Competiție, Probă cu cronometru, Triatlon, Allroad / Gravel Road
  Dimensiune: 28 "(29") (622 mm)
  Tip: Pliabil, fără tub
  Presiune: 5-7,4 bar
  Densitate: 120TPI/EPI
  Latime: 1,05, 24, 26 mm
  Protecție: TechWALL +
  Compozitie: SmartEVO
  Greutate: 270 g.
   
     
     
     
     
     
     
     
     

  Program Loyal Client

  Lansăm programul nostru de loialitate! Acest program e extrem de recunoscător pentru încrederea noastră în noi și produsele nostri pe care le oferim. Acest program vă permite să obțineți reduceri suplimentare. Totul este simplu. Fiecare comandăpe care o faceți se va acumula ca o cifră de afaceri în contul dvs. și cu cât mai multe comenzi aveți, cu atât mai mari vor fi reducerile pe care le veți obține.

   

  Conditii programului:

  • Trebuie să fiti înregistrati ;

  Fiecare dată când vreti sa finalizati comanda  trebuie sa fiti conectati prin casierie ;

  Solicitările făcute prin telefon nu sunt luate în considerare;

  Când atingeți pragul maxim de reducere

  Cifra de afaceri necesară pentru reducerea specificată poate fi atinsă cu una sau mai multe comenzi, indiferent de valoarea fiecăruia;

  Cifra de afaceri necesară poate fi acumulată pentru o perioadă nelimitată de timp; 

  Cifra de afaceri este acumulată numai după comenzile efectuate după plata plății;

  Nu există nici o reducere a mărfurilor reduse anterior;

  Comenzile parțiale trimise necesită o ajustare a cifrei de afaceri ;

  Suma livrării nu este taxată .

   

  Va multumim !

  ×
  shirts-sizes
  shirts-sizes